- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
fatallerror #4395 üzenetére
rosszul emlékeztem, mégsincs
-
fatallerror
addikt
válasz
Silenzio #4245 üzenetére
a 7800as sorozat már felsőkategória, amd szerint is meg a wikipedian is. amd linket nem találok de volt dia is meg minden h a komoly játék itt kezdődik blabla :]
a 7900 meg már az elvetemült (enthusiast ) kategóriamegköszönném a tesztet
most csak a bf3 van fent nekem meg az f1 2012. előbbinél nincs cpu limit az f1-nél sajnos van, 80%-on megy a vga...
mely játékokban néznéd meg? mert csak akkor nézd meg ha érintenek engem a játékok -
fatallerror
addikt
válasz
Silenzio #4222 üzenetére
engem is meglep, azt hittem h sokkal kompromisszumosabb lesz vele játszani de nem. még mindig csak bf3-al játszom de csak a szűrőkből vettem picit visszább minden más maradt maxon és 40-50 fps-el megy 10ből 3x esik le 25 körülire
úgy tűnik hozza azt amit a 7850/70 full hdban
ezután jön talán a max payne 3 aztán a hitman és a far cry 3 ami biztos, ha ezeknél sem szól bele a gyengus cpu-m akkor simán elleszek ezzel a kártyával pár hónapig -
fatallerror
addikt
válasz
CoolBoy323 #4189 üzenetére
thx, lehet megpróbálkozom vele az x3as athlonommal is xD
-
fatallerror
addikt
válasz
Silenzio #4183 üzenetére
ja igaz
gianni egyébként milyen vén róka lehet, már akkor is bizniszelt mikor én regeltem ide
gépem már nála szerzem be, több ezer komment bizonyítja h milyen korrekt
nem nagyon, esetleg olyan játékot érdemes rá amit online játszik az ember
de fps-ben mind1 valóban.
a max payne 3 mennyire cpu igényes nem tudjátok?
-
fatallerror
addikt
válasz
Alister71 #4146 üzenetére
én se bántam meg végül, ha nem az f1-el kezdem akkor nem is lettem volna ideges
megnézem h milyen lenyomni 1 futamot 40 fps-el, ha hátráltat v zavaró akkor lejjebb veszem. minden más játéknál meg eddig ment 99%-on a kártya szóval túl nagyot nem szívtam
jövő ilyenkor remélem 8950/70 lesz a gépemben és wqhd moncsim
-
fatallerror
addikt
válasz
Alister71 #4129 üzenetére
nem lesz már foltozás
türelmesen megvárom azt a pár évet míg kapok munkát és totál újat veszek
najó remélem h csak pár hónap és 1 év múlva eladom ezt ha ellehet egyáltalán
most már nem csak arról van szó ha ez így megy tovább h gépet tudok e venni hanem h tudok e 1 kiflit venni mert 0 ft jövedelemmel nem egyszerű
#4128) Atesz1978 : de tetszik ill tudtam h belépőszinthez kell mérnem a tudását, arra gondoltam h még1x nem fogok ilyet tévedni h a proci kihajtja e ami a gépbe kerül vga
hozzáteszem a többség is azt mondta h kihajtja
-
fatallerror
addikt
na a bf3 az maxon fut 28-45 fps-el (átlag 32), nagyon ritkán esik be 28 alá. azért csak van aminél érzem a javulást...
-
fatallerror
addikt
válasz
Alister71 #4021 üzenetére
nem
valahogy szerezni kellene bele 1 phenomot csak sajna sokat fogyaszt de még elbírná a tápom de már ebben sem bízom
azért erre nem számítottam h ennyire nem tud vele mit csinálni az x3asom, és még az 5750esért is alig írnak pedig már kellene az ára. jól megleszek baszva
-
fatallerror
addikt
válasz
Alister71 #4016 üzenetére
köszi, akkor tévedtem meg a többiek is h elég a procim
kár h 1700 forintom maradt tehát procit már nem tudok szerezni
esetleg még megpróbálhatom a drivert újrarakni#4017) bozont : mondtad? akkor a saját hülyeségem h nem figyeltem
na mind1, kidobtam 34 ezret a semmiért
-
fatallerror
addikt
haha mégsem volt a legjobb vétel a 7770 mert az x3 440esem mégsem bír vele v a drivert kéne újrarakni, nem tudom.
f1 2012es bench eredményt vki tudna mondani, nekem kerek 40 fps csak.... tesztben meg 47-50eket látok max beállításokkal -
fatallerror
addikt
gpu-z-ben azt írja h pcie 1.1-ben van, rányomok a render testre akkor átvált 2.0 de ha becsukom a render test ablakot visszavált 1.1-re. vagy nem jól csináltam?
-
fatallerror
addikt
ezt kaptam most (19:07kor) az ipontól xDDDDDD
"Köszönjük a rendelését! Az átutalása összege számlánkra beérkezett. A rendelése ma, 12:00 órától átvehető a 1143 Budapest, Francia út 40/b. szám alatt lévő üzletünkben."
bocs ez az utsó de ezen röhögtem 1 nagyot xD
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
a nagy felbontású új emberrel mi már priviben folytattuk h ne legyen itt off de még annyit ehhez az ipon szar v bármelyik másik h minden boltról találsz negatív élményt ha megnézed a feketelistás boltok topikját meg a jó boltok topikját minden bolt neve felmerül mind2ben DE ez nem jelenti azt h az ipon, hardverker stb szar mert néha van rossz tapasztalat mert ennyi erővel sehol sem vásárolnánk
na de itt végeztünk a boltos ügyekkel -
fatallerror
addikt
válasz
#59070464 #3928 üzenetére
persze, nem véletlenül lehet egyre kevesebb ilyen boltban kártyával fizetni
am ha a a kajavásárlásról, számlák kifzetéséről van akkor tényleg nem mind1 h mikor utalják vissza a pénzed de ezért nem kell a kajapénzből vásárolni hanem a félretett pénzből ami 2-3-4 hétig mellőzhető. ez van
azt azért megnézném ahogy az atm-nél bázist építesz h óvatosan kivedd a fél millát meg utána h leszámolod a futárnakno, sir! már megkaptam a számlát és utaltam a 34 ezret
ezt a szabályt nem rágátk át h a megrendelt ártól felfele térjenek el. nem tudom miért vagyok ilyen gyanakvó az iponnal egyébként
-
fatallerror
addikt
válasz
#59070464 #3924 üzenetére
igen, nem utalják vissza azonnal de a lényeg h visszatudod szerezni
be is baszna ha nem tudnád, gondolj bele ha elvan írva a számlaszám és vesz 1 csapat 1 játékost és rossz helyre megy a pár millió euró
különleges esetben a banknak a segítsége kell, minden pénz követhető tehát vissza is hívható
csak érted egyre kevesebb helyen (pc-s boltról van szó) lehet kártyával fizetni és ha veszel 3-4-500 ezer értékben akkor azt tudod ki fogja kp-ban fizetni, utalnia kell...de az időn felül nem olyan bonyi, ctrl+c és v és akkor nem rajtad múlik mert el nem írhattada szerkesztéssel meg nincs gond, azért van
-
fatallerror
addikt
válasz
#59070464 #3919 üzenetére
gondolom nekem ez az átutalásos eksön lassítja, kb még ma sem mehetek érte mert kb délben igazolják vissza, majd 4 óra az utalás és akkor írják h átment a pénz és mehetek érte
dög lassú folyamat. jobban jártam volna ha kiveszem a pénzt xD bár ha teljes gépet rakok össze és ilyen áraik lesznek akkor csak az átutalás marad....
hány éves a csaj akit odaküldesz? -
fatallerror
addikt
válasz
#59070464 #3911 üzenetére
lol mert hány barátnőd van neked?
meg már elhozhatod holnap? nekem vissza sem igazolták meg csak az automatát kaptam meg
#3913) KAMELOT : wqhd felbontásra rendezkedem majd be szóval nem 2 forint lesz de amíg a szüleimmel élek a teljes jövedelmem felhasználhatom. már csak az lenne jó ha ez az álom tervvé alakulna de ez csak akkor valósul meg ha kapok munkát...
-
fatallerror
addikt
válasz
KAMELOT #3907 üzenetére
az majd jövő nyáron-ősszel esedékes, addig ezzel kihúzom
megy a rákba majd ez az egész gép majd, gyengus már
garázs remek, ott nyírnak ki xD jobb mint a blahán árut cserélni. 3 éve a U2 jegyem adta ott oda ismerős, jött a nagyon sötét bőrű csövi pénzt kérni én meg a kezemben a 20 ezressel válaszoltam h nincs pénzem xDD
nem olvastam több rosszat az iponról mint bármelyik más boltról szóval nem parázok(lehet azért nem olvastam mert nem jutott ki a garázsból élve ember
)
-
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
Atesz1978 #3896 üzenetére
e-mailt megkaptam meg a honlapon is sikeres rendelésnek vette dehát ez csak a rendszer...na mind1, ha visszaigazolják a számlával akkor utalom
első utalásos vásárlásom, elne rontsam márkártyával szeretek fizetni az könnyebbe
bár ez se nehéz, számalszám bemásol majd megjegyzésbe a rendelésszámot v mit
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
igen én már arra hajtok csak legyen melóm előbb
de mire lesz melóm addigra már nem lesz pc és robotként éljük majd életünket megmondták a ruszkik
de am ja ha normális időn belül lesz meló akkor hd8000es lesz de vmi most is kell a hitmannek meg a far cry 3nakkaméleon: bár 27k lenne de szerintem örülök ha visszamegy 34k.ra
-
-
fatallerror
addikt
rofl vicces ez az ipon, vasárnap este árat módosítanak és megint 37e a vapor-x kártya, 33e meg a sima oc de kb azon is vapor-x hűtés van csak 1 ventivel
ha így marad akkor sima oc-t veszek
-
fatallerror
addikt
a vga működéséről nem tudsz meggyőződni hiába nézegeted
és full mindegy h 1 bolt mit ír ki ez 1 rendelet és aszerint van úgy ahogy mondjuk de direkt megkérdem neked majd az iponban, persze utána meghazudtolsz gondolom
ha valamit megvásárolsz az interneten az már a tied (a szerződés szerint)ha futár hozza, ha nem . a rendeletben sincs szó arról h te miként veszed át. tényleg megkérdem neked -
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
ott a kulcskifejezés: "az interneten megkötött szerződés". és a linkben sem írja h számít az átvétel módja. annyiban számít h a számla kiállításától számít a 8 nap tehát ha futár hozza akkor nem az átvételtől hanem a számla dátumától kell nézni. vagyis "időt" nyersz ha személyesen bemész érte
de kár ilyenen aggódni. néhány óra alatt kiderül h hibás e a kártya v nem bírja az órajelet2 éven belül azt csinál amit akar
ennyit kockáztatok most h tuningolt kártyát veszek
meg már kb több gyárilag tuningolt kártya van mint alapórajeles és mégsem hallok tömeges gondokról
-
fatallerror
addikt
most arra akarsz kilyukadni h a tuningolt kártyák rizikósak és vegyek alapot?
ha baja van akkor 3 nap sem kell h kiderüljön, de én itt a topikban asszem rá is kerestem h van e gond gyárilag tuningolt kártyákkal és csak felfigyeltem volna ha lenne#3774) gbors: igen én is így tudom, a megrendelőlapon ott van h internetes rendelés és kész.... a személyes átvétel elkerülhetetlen ha még ha futárral is hozatod xD az a lényeg h hogyan indul az eksön és ha az interneten akkor az a 8 napos cuccos
-
-
fatallerror
addikt
válasz
KAMELOT #3763 üzenetére
felbontástól függ hatéresetesen. én pl majd wqhd monitort akarok annak majd kell 1 7950es szint
de most erre az 1680asra jól átnyálazva a a teszteket a 7770 1680as felbontáson a cikkek állítása szerint nem megy 35 átlag fps alá max grafikával (sőt még néhány szűrő is bevan kapcsolva) még a bf 3nál sem (jó crysisnál kerek 30 volt asszem) tehát az őszi termés játékait is tutkóra vinnie kell így vagy hasonlóan
remélem az x3 440esem tényleg nem fogja majd vissza
hétfőn lesz a számlámon a pénz és már utalom is az iponnak, remélem még akkor is 34e lesz a kártya
meg néztem h milyen lerobbant hely ez a francia úti helyük, félve fogok odasétálnivmi sufni lehet
-
fatallerror
addikt
full hd-ban lehet de 1680ason már előjönne a cpu limit :] de a maradék pénzem már tényleg az edzésemre költöm, nem akarom ezt foltozgatni mert ha lesz melóm úgyis új platformot építek
itt csak a lényeg h a hitmant és a far cry 3-at viszonylag magas beállításokkal bírja 35-40 fps körül
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
a kártyaválasztósban meggyőztek h az x3 440es procim még kihajt 1 7770eset és h elég 1680as felbontásra.
most a kártyákat nézem h melyik legyen.
kezdem a max ársávossal ami tetszik, a vapor-x, tuningos kártyáktól mindig félek h nehogy megdögöljön de végül is a 2 év gariidőn belül ha megdöglik az sem parameg h a kb 4 ezer ft pluszt megéri e
a másik az alap, kb 8%-al lassabb láttam tesztbena tuningos sem igazán fogyaszt többet meg mondjuk 1 400w-os chieftec tápom van (elég öreg, 7 éves LOL) nem tudom h elég stabil e neki
zárójelesen kérdem csak h tudom h celeb hely az ipon de megbízható is? tehát h nyugodtan előreutalhatom nekik a zsöcit?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest