- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte 7770 OC 1Gb (GV-R777OC-1GD) Rev. 2.0 vga-m.
Ezt szeretném HDMI-n keresztül összekötni a tv-mmel.
A tv egy első szériás Samsung LED tv, pontos típust majd csak este fogok tudni mondani.
Viszont a bekapcsolást követően a tv nem lát jelet. 4 HDMI csatlakozó van, de egyiken sincs jel.
Még drivert sem tudtam telepíteni a gépre, mert a BIOS-t sem látom, nemhogy a windowst.
Win 8.1 64bit van fent, bár kétlem, hogy ez releváns, valamint előtte minden jó volt a gépben és most is.Van ötlet esetleg?
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Dark KillerX #2246 üzenetére
Csak cod2 multizom meg netezem, ahhoz elég bőven a 768mb ram.
Hát egyre jobban kezdek belebonyolódni...Amúgy mégis cserére bocsájtod a kártyádat egy NV-re.
urbi73: az nem épp egy megbízható táp (azon is csodálkozom, hogy gtx-ed elvitte), de az is lehetséges, hogy kártyád ramjai nem bírják a strapát.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Hát megoszló itt is a vélemények, hogy melyik éri meg jobban, végül is, különböző szempontok kérdése, mert szerintem van amiben a gtx jobb, van amiben a 7770. Meglátom még, hogy hogy lesz.
urbi73: szerintem az inkább táp lesz, nem bírta a táp kiszolgálni a vga-t a megemelkedett teljesítmény miatt. Milyen tápod van?
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Hát aláírom a keresés nem az erősségem. Viszont amikor többfelé kezdek nézelődni, akkor szokott lenni a baj, hogy ahány hely, annyi infó, például sok helyen a gtx460-at az 5850-el hozták egy pariba általánosságban, viszont más helyen olvastam olyat is, hogy általánosságban a gtx460 volt az erősebb a 5850-el szemben, és olvastam ennek az ellenkezőjét is.
Van egy gtx 460-am egészen pontosan ez a típus: GV-N460OC-768I, és csupán azon filóztam, hogy mivel csak cod2 multizom, és mivel mindkét kártya elég oda, akkor elegendőbb esetleg egy kisebb fogyasztású kártya is. Akkor pedig még jobban váltanék, ha a teljesítményben nem lenne különbség, és semmilyen többlet költségbe nem kerülne a dolog, azaz itt a ph-n 1:1-ben el tudnám cserélni valaki 7770-jére.
Nem kell nekem se crossfire, se sli. Melegedéssel sincs problémám, játék közben sem megy a kártya hőmérséklete 50 fok fölé, még 30 fokos szobában sem, most meg csak netezés közben a 26 fokos szobában mindössze 31 fokos a kártya, mindezt természetesen alap venti járaton. Nagyon hűvös kártya.Löncsi, csupán miattam ne tedd, de ha van hozzá kedved mert ez téged is szórakoztat/foglalkoztat, akkor szívesen olvasnám.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Az a baj, hogy az új tesztek legtöbbször az egyel ezelőtti szériáig nyúlnak vissza, pedig néha elővehetnének egy-egy híresebb kártyát is a múltból, mint pl a 7770-nél a gtx460-at hisz az egy sikeres nv darab lett és elméletileg nagyon hasonló tudásnak kell, hogy megfeleljen a két kártya. Hisz a 7850 már biztos erősebb, a kettő közt meg nincs semmi, mert 7830 nem jött ki.
Én is úgy gondolom, hogy a stock gtx 460 1gb erősebb a stock 7770-nél, viszont ott van a fogyasztás ami azért nem elhanyagolható szempont, illetve a gtx 460 híres volt a tuningjáról is, ami mások számára szintén nem elhanyagolható szempont. Megnéznék szívesen egy komolyabb 7770 vs gtx 460 tesztet. Érdemes lenne-e a fogyasztás végett átállnom a pirosakhoz.Simán nézhették volna tesztben a gtx 460-at, hisz a mai napi sokan használják és sok mindenre elég is.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Okés, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Revolut
- További aktív témák...
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Vadiúj SSD-k!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest