- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Ha egy számítógépházban mérünk, akkor lesz összehasonlítható. Addig ez nem. Lehet a te gépedben 12 venti pörög 2000-es fordulaton, míg az én gépem full passzív. Mindkettő szélsőséges, tehát egyik variáns sem lesz igaz, viszont abszolút érhető mire gondolok.
(#2371) matepalfi:
A minimum egy Intel G8xx. Ez abszolút dukál egy 7750-hez. Viszont plusz pár ezer forintért már egy komolyabb i3-21xx-t kapsz. Maximum eddig érdemes elmenni. Memóriának pedig nem kell több 4 GB-nál ilyen környezetbe. Ha most vásárolsz, akkor mondjuk egy olcsóbb Asus B75-ös lapba tenném így hasra csapva, kérdések nélkül. 64-es SSD-t rendszernek már 15 ezer alatt lehet kapni (még 1 játék is bőven ráfér). Kicsit elkalandoztam. -
andrasko
senior tag
Pedig, jól mondom!
... de azért pontosítsunk...
A második verziós mit jelent? A második fotón szereplő?
Az 1000/4500 órajeles, egy hajszállal gyengébb, mint a 1020/4600.
Egyébként nem is állítottam, hogy a Sapphire gyorsabb lenne mint az Asus, vagy Gb... mert hisz u.a. chip dolgozik rajta.
A hűtésben szintén egy hajszállal gyengébb, mint a heat-es társai.
Az Asus ezt "sleek/sima"-nak nevezi hivatalosan.
(Egyébként az Asus 7750-en pont ez a cooler teszi a dolgát)
Mivel a 7770 sem egy kazán, ezért bőven jó rá, de ha mérsz terhelt hőmérsékletet, akkor el fog néhány fokkal maradni a heat-os társaitól.
De ne kategóriányi különbségekre gondolj. -
törölt tag
Sehogy nem lehet 47 fok BF3-ban, terhelés alatt. Gondolom nyom egy alt+tab-t, aztán mire történik valami, már -20 fokot esett is a hőmérséklet. Vagy csak 100%-ön pörgeti. De még úgysem jó a 47 fok terhelés alatt (=kevés), így én előbbire szavaznék.
(#2200) andrasko
Szerintem te meg alá, mert egy szép hófehér lapot látok.
Szerk: most már jó. Viszont amit linkelsz, kb semmire nem jó. -
ViZion
félisten
ha a rendelt és a küldött specifikációi eltérnek, akkor kérheted a cserét. Ha a spec ugyan az, akkor 8 napon belül lehet elállás a vételtől, de ezzel bukod a futárt, ai 2×1800 Ft kb.
Yah, LCD-vel csak natívon lehet bármit, ezért is nem vettem nagyobb monitort, mert sejtettem, h FHD-t nem tudok VGA-val kiszolgálni...
-
ViZion
félisten
8 napon belül csere. Nekem is elb.ták, ipon ilyen "rugalmas"... 12 cm-es ventis fekete táp helyett "véletlenül" 9 cm-es ventiset küldtek, ezüst színűt... mire szóltam azt mondták a kép csak tájékoztató, ha nincs fekete, akkor ezüstöt küldenek. Mire én: azért a 12 vs. 9 cm venti ne férjen már bele, mivel nem egy kategória... és illene telefonálni, mailt dobni vagy valami, ez a minimum 2012-ben... Szal. ipon árat nézegetni jó, de rendelésre inkább Wox
8 napon belül elállás: bukod a fuvardíjat. Ha a specifikációk nem egyeznek, akkor reklamáld meg, hibás teljesítésre hivatkozva kérheted a cserét - fuvar költség is az övék, ők küldtek másikat. Ha szükséges említsd meg a fogyasztóvédelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest