Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
hát bf3ban a hbao jóval szebb képet nyújt és cserébe a teljesitmény is jobban esik, tapasztalat, nekem legalábbis jobban tetszik hbaoval és az ultra séma is hbaot részesiti előnyben az ssaoval szemben, de ssaoval gyorsabb is a játék ami megint csak feltűnő, mert ha az lenne a jobb akkor nagyobb teljesitményt is enne, ettől függetlenül lehetséges hogy általánossában ssao jobb képet ad, de szerintem frostbite 2ben nem így van, cáfolj meg
-
zack
nagyúr
Pont ezért gondolkodom a 6970 CF-ben.
Nem akarok hekkelni, pláne úgy, hogy nem biztonságos. Hozza ez is a 6970 CF szintet ha átkapcsolod, de az már kevésbé biztonságos, mintha beletolod a 2db 6970-et és alapon használod. Majdnem egy árban vannak, tehát egyre inkább hajlok a 2db 6970 vétele felé.
Vettem fogyasztásmérőt (Voltcraft Energy Check 3000), pont azért, hogy tudjam, mennyi lesz a tápomban még a tartalék. Mert a 6970-et is szépen lehet húzni. CF-ben biztos hogy kevésbé, mint egy szál magában, de majd ez is ki fog derülni. -
sestertius
őstag
Ebbe mondjuk rációt nem sokat látok. Ha oda teszi a "választás lehetőségét" azáltal, hogy kapcsolót ad, mellyel emelheted az órajelet, akkor annak használata garancia vesztést nem kellene okozzon - persze ez csak saját vélemény.... amit a gyártóknak nem feltétlenül kell osztaniuk!
Köszönet! -
Whit3Rav3n
senior tag
-
Cybertrone
veterán
Személyi szuperszámítógép? Passzív procihűtésű szerverlapban (legalábbis nemlátok a cpuk-on propellert)... 1 db nyavadt kis vinyóval (a szerver 10 vinyótól szerver
)... Itt kérem szépen azt láthatjuk, hogy nagyon leesett a HD5xxx széria ára, és valaki bevásárolt belőle egy párat a következő 20 évre
Multkor láttam neten egy tesla rendszert... fasza ára volt... 7 számjegy szerepelt benne, és gyanítom ez a kicsi típus voltAm egy ilyen teslát lehetne használni játékfuttatási célra, vagy ellehetne rajta sütni egy vantaget?
Csak nehogy már pirosból legyen kép itten übergrafikai személyiszámítógéprólItt a zöld tesó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged