Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
sestertius #584 üzenetére
Most volt időm tesztelni egy kicsit... nálam sem az igazi. Megpróbáltam visszarakni a 11.11-t, erre hatalmas feketeség fogadot... :S
-
TomiLi
addikt
válasz
sestertius #409 üzenetére
Én windows vezérlőpult-hang menüben szoktam. (win7) (ha a tv-re átküldve a jelet alapértelmezettre állítod a tv- hangját, akkor legközelebb már a tv-re kiküldött jelnél automatikusan átküldi a hangot is. Amikor meg visszaállítod monitorra az képet, visszavált az ehhez rendelt hanghoz)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
sestertius #387 üzenetére
Nem. Ez a kártya a board BIOS-okkal nem szabványos. Az AMD küzd az aftermarket hűtők ellen. Persze lehet, hogy valaki bedob egy-két modellt a mélyvízibe, de egyelőre nem láttam ilyet.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
sestertius #382 üzenetére
Ezért volt ebből a kezdetben vita. Az AMD ezt a szolgáltatást garanciával akarta kínálni, de a gyártóknak ez nem tetszett. Ezután az AUSUM mód kikerült a garantált szolgáltatások közül és a gyártók eldönthették, hogy vállalják-e a garit vagy sem. Igazából én nem ajánlom az AUSUM módot, mert 300 watt felett fogyaszt a kártya, és azok a kifinomult védelmek, amiket az AMD beleépített megvédik a rendszeredet, még akkor is, ha tuningolsz. Az AUSUM mód mellett a védelmek jó része kikapcsol, ami növeli a hiba kockázatát.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
sestertius #380 üzenetére
Gyártótól függ. Pont azért van rajta, hogy lássák, használtad-e az AUSUM módot. A Sapphire és az XFX esetében állítólag nincs garanciavesztés, de a többi gyártó nézetét nem ismerem. Ha nem használod a kapcsolót, akkor hagyd rajta nyugodtan.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
sestertius #378 üzenetére
A kapcsoló le van ragasztva a kártyán. Ha nem érsz hozzá, akkor az az alapbeállítás. De a kézikönyv biztos írja, hogy melyik állás az AUSUM mód.
Egyébként alapbeállításon a GPU-k alapórajele 830 MHz. AUSUM módban alapból 880 MHz-et kapsz. -
MasterMind
tag
válasz
sestertius #373 üzenetére
Az egyik állásban nem lehet tuningolni a kártyát, a másikban igen. Szal ha tuningolás közben bármi balul ütne ki, csak visszakapcsolod.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
sestertius #373 üzenetére
Milyen élsimításra gondolsz? Az AMD az MSAA-t azokban a játékokban nem engedi, ahol a megjelenítésre nincs mindig pozitív hatással. Az NV az MSAA-t csak akkor tiltja, ha sok helyen rossz a megjelenítés.
Használd a játékba épített AA-t. Vagy a nagy kompatibilitást nyújtó driveres megoldásokat DX9-ben szuper mintavételt. Illetve a morfológiai szűrőt is bepipálhatod, ha akarod. Az is egy AA megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Renault, Dacia topik
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest