- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Milyen videókártyát?
- Autóhifi
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
DonDennis #404 üzenetére
Hello én az ASUS -t ajánlani tudom ugyan nincs 6990 em hanem 2008 ban vettem egy EAH4850 1Gb ot de agyon húzva 780mhz -n kotyog (alap órajel 625) és hiba nélkül megy plusz vizes hűtésem van 60 fok föl nem megy
Asust csak ajánlani tudom sajnos gigabytről nem tudok mondani semmit mert még nem volt olyanom de nem hallottam azokról se rosszat!
-
zack
nagyúr
válasz
DonDennis #404 üzenetére
Én az Asus-t venném drágábban. Egy 6990-et nem fél évre veszel, és fontos a minőség.
A VTX a Sapphire kissé "elolcsózott" változata, azért is nyomott az ára a többi gyártóhoz képest. Nem ajánlom, pont ezért. A Sapphire elvileg az első számú gyártó, de mint itt is, mindenhol vannak hibás példányok. Amióta AMD-m van, ha tehetem Sapphire-t veszek, és még sosem csalódtam. Most 6950 CrossFire ami Sapphire, előtte 4870 X2 ami Sapphire, és korábban is sok Sapphire kártyám volt. Egyikkel sem volt soha semmi gond.
Te valószínű kifogtad, de egy Asus kártyával nem járnál rosszul az biztos. Igazából volt nem túl régen 6990 a PH-n ami Asus volt és ment vissza gariba. Előfordulnak gyártótól függetlenül is hibák, de a VTX-ről lebeszélnélek. -
Atos23
senior tag
válasz
DonDennis #404 üzenetére
Ha meri vallalni a 3 ev garit, akkor valoszinuleg bizik a sajat termekeben. Ha 1-2 eves garos cucc, ne vedd meg sztem.
A Sapphireok eddig nekem is mind meghaltak, egy sem elte tul jelentosen a garanciat, pedig minden tuning nelkul, tobbnyire netezos gepben mentek. Ezert van arra is csak 2 ev gar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tenisz topic
- Formula-1
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen rovar lehet ez?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged