Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007
üzenetére
Ha csak pár napos a rendszered, és még nem laktad be, akkor mindenképpen javaslok egy új winfos telepítést az alábbi sorrendben,
-w7 64
-legfrissebb alaplapi driverek
-összes winfos frissítés egészen addig, amíg már nem talál semmit
-friss directx
-11.9-s driver csomag az AMD oldaláról letöltve, és minden része telepítve.
-friss CAP profileÉn így jártam el, és minden szuperál rendesen... nálam a 11.10 van fent, de mivel neked ez bajos volt, ezért javaslok eggyel régebbit.
ATT felejtsd el... vagy, ha nagyon kísérletezni van kedved, akkor egy másik vinyóra tegyél fel egy másik rendszert, ami csak arra van, hogy kísérletezz... így elkerülhető saját magunk szopatása!
Én így figyeltem fel arra a jelenségre, hogy milyen gebaszokat képesek generálni a különböző segédprogramok, illetve a "gyári mérnököknél okosabb vagyok" driverek, kiegészítők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én így figyeltem fel arra a jelenségre, hogy milyen gebaszokat képesek generálni a különböző segédprogramok, illetve a "gyári mérnököknél okosabb vagyok" driverek, kiegészítők.