Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Polonic: Köszi a kiigazítást, bár nekem azt hiszem az AMD VGA karik egy darabig ATi kártyák maradnak, de teljes mértékben igazad van. Másik léghűtő egyelőre nincs sajnos, nagyon várom, vizezni nem akarom, drága mulatsás, max 20-25 ezret áldoznék rá, annyiból meg nem jön ki
Amatőr: sztem az 5970-es is ilyen hangos volt, csak már nem emlékszem rá., Gondoltam, hogy a módosított hűtés kicsivel halkabbá teszi játékok alatt, de nem. F1-ben kevésbé, krízis alatt elviselhetetlenül süvít a kártya.
TTomax: 2D-ben nem hangos, elketyeg, de lehet hallani, hogy jár. Nálam 4X fok volt win alatt, 75+ játékok alatt, és azt hiszem 50% körüli venti fordulatszámmal.
subaru: Nem tudom, hogy ez miért gond? Ahogy megterveztetik a vapor kártyák hűtését, úgy ezeknek a kariknak a hűtés-tervezését is simán kiadhatnák pl az AC-nak, és eleve adhatnák azzal a hűtéssel a kártyákat, mert a stock hűtők szerintem nem hatékonyak, és hangosak. Szerintem alapkövetelmény, hogy egy ilyen kártya által termelt brutális hőt rendesen vezessék le róla.
Ha valami hasonló rendszer lenne VGA-ra, akkor az bevállalnám: Van 5let, hogy esetleg létezik-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- BestBuy topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tajvan egy szeletet sem ad az USA-nak a TSMC-ből
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest