Új hozzászólás Aktív témák

• Steady74

addikt

Polonic: Köszi a kiigazítást, bár nekem azt hiszem az AMD VGA karik egy darabig ATi kártyák maradnak, de teljes mértékben igazad van. Másik léghűtő egyelőre nincs sajnos, nagyon várom, vizezni nem akarom, drága mulatsás, max 20-25 ezret áldoznék rá, annyiból meg nem jön ki

Amatőr: sztem az 5970-es is ilyen hangos volt, csak már nem emlékszem rá., Gondoltam, hogy a módosított hűtés kicsivel halkabbá teszi játékok alatt, de nem. F1-ben kevésbé, krízis alatt elviselhetetlenül süvít a kártya.

TTomax: 2D-ben nem hangos, elketyeg, de lehet hallani, hogy jár. Nálam 4X fok volt win alatt, 75+ játékok alatt, és azt hiszem 50% körüli venti fordulatszámmal.

subaru: Nem tudom, hogy ez miért gond? Ahogy megterveztetik a vapor kártyák hűtését, úgy ezeknek a kariknak a hűtés-tervezését is simán kiadhatnák pl az AC-nak, és eleve adhatnák azzal a hűtéssel a kártyákat, mert a stock hűtők szerintem nem hatékonyak, és hangosak. Szerintem alapkövetelmény, hogy egy ilyen kártya által termelt brutális hőt rendesen vezessék le róla.

Ha valami hasonló rendszer lenne VGA-ra, akkor az bevállalnám: Van 5let, hogy esetleg létezik-e?

Ilyesmi jó lenne

hasonlóval miért nem lehet indítani?

Új hozzászólás Aktív témák