Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Semmi gond! Én is kutakodtam a netet, de semmit nem találtam sajna.
Nekem már eleve ránézésre nem tetszik a hűtője a ref. 6990-nek, mert nem jó a házamhoz. A venti két irányba fújja a levegőt, ha jól gondolom, viszont nekem a vga végénél lenne egy befúvó venti (házé), ami egyből galibát okozna.
Meg gondolom elég nagy a hőtermelés is, így annak a kis "malomkeréknek" tekernie kell elég magas fordulaton, ami zajjal jár....
Nem értem, hogy miért nincs még legalább aftermarket hűtő hozzá. Az Artic Cooling pedig szeret az ilyen vga-khoz hűtőt gyártani.... Arra tudok csak gondolni, hogy az AMD nem adott rá engedélyt.... (vagy esetleg a korábbi két gpu-s vga-khoz gyártott aftermarket hűtők nem fogytak kellőképpen - lehet a gyártók abból indulnak ki, hogy aki ilyen vga-t vesz, annak nem gond bevizezni sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest