- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- VGA hiba
Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
Na ime egy kis Update. A 2x6990 CrossfireX hibatlanul skalazodik 1920x1200ban. Mindent ULTRA-ra kapcsolva, egyedul az elsimitas 4x, HBAO bekapcsolva, 16x Anisotropic stb szoval az elsimitast leszamitva minden ULTRA vagy ON, igy van 2 kartyaval, azaz 4 maggal 120-150FPS. Neha beesik csak 100-ra. De jellemzoen 3 szamjegyu. Ami a legszebb MSI afterburner-rel nezve minden mag 80-90% kozott mozog egyutt - nincs lemarado, szepen egyutt mozognak...
Sajnos az Eyefinitivel van a gond, csak ott keveredik meg, 2 mag nem dolgozik a 4bol.
Viszont eszmeletlen kepe es teljesitmenye van ULTRAn 1920x1200ban... Es nincs CPU limit, mert eleg jol fent vannak a terhelesben a GPUk 80-90%
-
Whit3Rav3n
senior tag
Nekem is volt már 4 gpu-s rendszerem most meg 3 van, a Just Cause 2 volt az egyetlen olyan game ami nem skálázott 4 gpu-val de skálázott 3-al szóval ez nem igazán probléma. BF 3-al sokan küzdenek rossz CF skálázódás miatt, nekem a 11.10 pre 3-as driverrel és nem installált CAP 3-al teljesen jól skáláz 3 gpu-val, szal 4-el is kéne.
-
A.tessz
senior tag
Én vizeztem , Hk blockal, barmi jók a hőfokai, jobbak mint a 6970 ek blockal. Nem kis beruházás vizezni, de nagyon meghálálja magát, ezek a kártyák konkrétan tuning alatt, játékban ontják magukból a hőt. Egyedül még csak csak elmegy de így , hogy bedobtam mellé a 6970 et!
-
Apone33
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Mozilla Firefox
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest