- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #13362 üzenetére
(OFF)Köszi a hasznos részletes képeket lemásolom azt jöhet a teszt amúgy sokféleképpen beállítottam már a biost a Dram Voltage:2v fixálva ez kell alap ból neki,CPU Vcore 1.4V persze a valóshoz állítottam mert az csak max1.36v ami bisztonságos még ,a pll is le fixáltam 1.5 re ha auton hagyom képes 1.75v adni neki ami veszélyes már 1.6v felett is.Auton hagytam mindent ezen kívül majd be állítja maga amúgy voltak értékek midnennek megadva sokféle is,de az sem segített,játszottam a reff ekel stb hagytam had vigye a ref értékeket maga mikor állítottam úgyhogy passz,de a tiedét letesztelem hátha jólesz
.Még egyszer köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest