- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #13362 üzenetére
(OFF)Köszi a hasznos részletes képeket lemásolom azt jöhet a teszt amúgy sokféleképpen beállítottam már a biost a Dram Voltage:2v fixálva ez kell alap ból neki,CPU Vcore 1.4V persze a valóshoz állítottam mert az csak max1.36v ami bisztonságos még ,a pll is le fixáltam 1.5 re ha auton hagyom képes 1.75v adni neki ami veszélyes már 1.6v felett is.Auton hagytam mindent ezen kívül majd be állítja maga amúgy voltak értékek midnennek megadva sokféle is,de az sem segített,játszottam a reff ekel stb hagytam had vigye a ref értékeket maga mikor állítottam úgyhogy passz,de a tiedét letesztelem hátha jólesz
.Még egyszer köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged