- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silex
aktív tag
válasz
04ahgy #13593 üzenetére
Valahogy sejtettem, hogy hasonló lehet a helyzet, nem nagyon kottyant meg a kártyámnak a kicsivel 1,4 fölötti fesz sem.
Robi BALBOA: Nem kifejezetten tuning darab bár azért nem rossz. A memóriák 5000-ig mennek, a GPU 1100MHz-en még stabil, kb ez is a vége, illetve tovább már extrém hűtés kéne.
Én azért kicsit meglepődtem volna ha az asus kiad egy olyan programot, amivel beállítva a max feszültséget 5 perc után megsütöd a karid. Valószínűtlen. (és mint kiderült nem is igaz) Az hogy 1,4 környékére merészkedtem 1,5-ös beállítható maxnál, józan döntésnek tűnt és a hőfokok igazoltak is.
-
-
HSM
félisten
válasz
04ahgy #11958 üzenetére
A víz nagyon sokat segít ezeknek a GPU-knak.
Szépen megy akkor nálad is.
Én megmondom az őszintét, meglepődtem, hogy pöccre megy 850/1200-on, de kis finomítással 930/1200-on is...És nem is lesz tőle túl hangos, pedig refi, marad tartalék a ventiben bőven...
Egyedül a VRM nem szereti már, oda kell rá picit figyelni úgy már, legalábbis furmarkban úgy már 100 fok fölé megy, ami játékban olyan 75-80-at jelenthet....
-
-
HSM
félisten
válasz
04ahgy #11921 üzenetére
[link]
Átírod a konfigot, utána mehet az OC....Mondjuk ez nagyon gáz, hogy nincs powerplay...Egészen tuti? És frisebb BIOS-al se? A GB elég gyakran hoz ki friss (javítgatott?
) BIOS-t a nem ref VGA-ihoz....
Ja, igen... És ha így tuningolsz (afterburnerrel), akkor semmilyen karinál nincs PowerPLay, kézzel vissza kell váltani egy olyan profilra, ami nem OC. (Mondjuk egy kb. 3 másodperces művelet játék előtt és után, szval nem vészes egyáltalán...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Battlefield 7
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Az új Battlefieldből a Rush mód sem hiányozhat
- Windows 10
- BestBuy topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest