- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Próbáld meg hogy csak a ramokat veszed vissza 1200Mhz-re, ha ez nem segít akkor utána a GPU-t. Ha utóbbi igen akkor megvan melyik a ludas.
Úgy emlékszem a ramok túlhúzása csíkozódással jár míg, a GPU túlhajtásra kikockásodik, a kép. Kis apró négyzetek jelennek meg.
Az meg hogy miután szétesett a kép kis frekin is hibázik a VGA nem újdonság. Nálam az 5850 Toxic os ilyet játszott. De egy restart segít.
Elsőre én is azt hittem vége a cuccnak. -
Giot
addikt
Kange nem értelek!! Írtad hogy a Toxic hibátlanul ment előtte egy fél évig. Majd mikor megvolt a csere utána jöttek elő a gondok!
Nem gondolod hogy esetleg a konfiguráció más részével is gond lehet??
Másrészt már kérdeztem hogy lett e teljes oprendszer csere az újítások után, vagy legalább teljes driver clean, esetleg beragadt valami a registry-ben.
Vagy a legegyszerűbb ki kellene próbálni egy másik gépben, esetleg ismerősnél minden ok vele? Pár napig tesztelje. -
szasanyi
félisten
Én most pont hasonló okból nem vettem ott új, OEM VGA-t még a jó ára ellenére sem (bár még kevesebb, 3 hónapos garancia lett volna). Mielőtt azonban nekiesnél a nagy kalapáccsal esetleg ide nézz be, még akár hasznos is lehet.
-
-volkovy-
tag
Lőj be egy jó üresjárati órajelet, meg egy 3d-s órajelet, ennyivel meg is oldódik valószínűleg. De ha nem, akkor is lehet még tovább gondolkodni. Szvsz a drivergond se kizárt..
A registryben bennmarad a bejegyzés az override nyitásáról, de mindenféle drivercleaner és újrarakás helyett nem lenne egyszerűbb kiszedni onnan azt a bejegyzést?
-
Giot
addikt
Mert nem elég csak újratenni hiszen a registryben megmarad a bejegyzés. Ezért teljes leirtás esetleg your uninstallerrel majd driver sweeper.
De a fentebb leírtak csak saját felelősségre!! Volt akinél bekavart a YU.
Amúgy gondolom volt win csere mikor a gép átépítés megtörtént? -
-volkovy-
tag
Rögtön a gépcsere után előjött a probléma?
Milyen driverekkel és oprendszerrel nézted? Újratelepítgetés megvolt?
Bios-ban nem tudod megváltoztatni az üresjárati, vagyis 2d-s órajelet?
Egyszerűbb lenne az "alapjáratot" felemelni, ha lehet.(nekem ez így elsőre inkább vga hibának tűnik, nem biosgondnak.. persze ha gépcsere után jött elő, akkor evidens, hogy nem az)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest