- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
sniper elite #89 üzenetére
#10. hszre is: Nehéz neked tanácsot adni a jövőre nézve, de ha MCM tokozásba fog jönni a Hemlock, akkor az elő kalkulációd nem lesznek helytállóak és a 5870X2 teljesítménye szavakkal leírva; a brutális felett, végzetes, az NVidiára nézve mindenképp. Vagy ha lesz is 5890 vagy 5890X2 az időben jóval odébb lesz.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
A tesztekkel egyelőre várj szerintem, ha megfigyelnéd írják hogy béta driver-el készült.
Ami elsőre nem rossz sőt jónak mondható, helyedbe megvárnám a 9.10-es driver-t és akkor ítélkeznék az újdonságok felett.
Amúgy 1db 5870x2 is elég lenne szerintem minden user-nak, teljesítményben is meg ugyebár minek fűtsön 4gpu ha alig használja valami 3trémárkokon kivült meg 1-2 gamet leszámítva. -
JaniS
senior tag
válasz
Kijelentő mondatokban nyugodtan használhatsz a mondat végén pontot.
-
lsc
nagyúr
válasz
Leírtad a véleményed, a többire térjünk vissza ha majd megjelenik az 5870 x2 .
-
FragMaster
addikt
válasz
Nekem is vegyél már, egy darab elég lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged