- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amazon Kindle
- Egér probléma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
mclaren-d #7267 üzenetére
Hat ezt velem megcsinálja az iPon egy 100+k-s VGA-val akkor itt szavamat adom rá, hogy minden eszközt bevetve érem el amit akarok. Nem vagyok aza fajta aki ezt kicsit is hagyja. Ha kell az Atyaúristenhez is fordulok. Ha kell vannak kapcsolatok nem is akármilyenek de nem akarok azokhoz fordulni ha nem muszáj... és én egyenlőre reménykedek is a legjobban és bízom az iPon-os srácokban.
Nekem eddig csak abszolút jó tapasztalatom volt velük. (kopkopkop faasztal) Nem mellesleg az hogy a nagyker mit mond és mennyire hülye valóban nem az ő hibájuk. Csak akkor azt nem szabad annyiban hagyni.
Na mindegy egyenlőre abszolút pozitívan állok a dologhoz csak amikor ilyen hsz-eket olvasok kicsit elbizonytalanodok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest