Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
No igen, driver frissítése nem oldotta meg
Én fölvettem a CD-projektel a kapcsolatot, elvégre nem azért vettem eredeti játékot meg ilyen drága vga-t hogy ne tudjam használni!
Nagyon segítőkészek a Cd-projektnél:
Ezt írtam nekik: "
Tiszelt CD PRojekt!
Sikerült hozzájutnom egy Sapphire HD 5870 videókártyához, mióta ez a kártya van a gépben, játék közben a karakterekből villogó lándzsaszerű pixelhibák láthatók, csak ennél a játéknál tapasztalom a hibát, próbálkoztam driverek frissítésével, másik windows oprációsrendszer használtával, de nem tapasztaltam javulást. Adok egy linket, mivel külföldi fórumokon is foglalkoznak a hiábval, de még nem szültettt megoldás:
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?p=1351780
Nálam is pont így néz ki a játék.
Mivel nem találtam még semmi megoldást, önöket kérném, hogy foglalkozzanak a problémával!"Válasz:
"Problémáját továbbítottam a fejlesztők felé, remélhetőleg a következő ati catalyst vagy witcher patch elhárítja ezt a hibát. Esetleg javasolnám az ati control centerben való beállításokkal való variálást. Egyenként húzni kellene a csúszkákat a teljesítmény felé és minden változás után tegyünk egy próbát.
Üdv
CD Projekt Support"
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged