- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autóhifi
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
No igen, driver frissítése nem oldotta meg

Én fölvettem a CD-projektel a kapcsolatot, elvégre nem azért vettem eredeti játékot meg ilyen drága vga-t hogy ne tudjam használni!
Nagyon segítőkészek a Cd-projektnél:
Ezt írtam nekik: "
Tiszelt CD PRojekt!
Sikerült hozzájutnom egy Sapphire HD 5870 videókártyához, mióta ez a kártya van a gépben, játék közben a karakterekből villogó lándzsaszerű pixelhibák láthatók, csak ennél a játéknál tapasztalom a hibát, próbálkoztam driverek frissítésével, másik windows oprációsrendszer használtával, de nem tapasztaltam javulást. Adok egy linket, mivel külföldi fórumokon is foglalkoznak a hiábval, de még nem szültettt megoldás:
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?p=1351780
Nálam is pont így néz ki a játék.
Mivel nem találtam még semmi megoldást, önöket kérném, hogy foglalkozzanak a problémával!"Válasz:
"Problémáját továbbítottam a fejlesztők felé, remélhetőleg a következő ati catalyst vagy witcher patch elhárítja ezt a hibát. Esetleg javasolnám az ati control centerben való beállításokkal való variálást. Egyenként húzni kellene a csúszkákat a teljesítmény felé és minden változás után tegyünk egy próbát.
Üdv
CD Projekt Support"
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest