Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
De ha egyszer meg lehet úgy is érni egy játékot szép grafikával, hogy a mai középkategórián is elfusson, ráadásul még DX9-ben is, ha megnézel egy X3-at pl. Ilyen szempontból az Oblivion érdekes, mert ugye nagyon gépterhelőnek indult, viszont benne hagyták a fejlesztési lehetőséget a motorban, és ini mod-dal (ill. néhány más, pl. 4X textúrás), meg kényszerített AA/AF mellett a mai kártyákat is megfekteti.
Heavenben én a "lépcsők"-től akadtam ki.
Ritka nagy gáz.Abu85: Kis Radeonokhoz aztán pöpec lesz a DX11...

DieHard: Driver? Nekem még 4870-em van, de egyik lejátszóval sincs baja W7 x64 alatt.
Nippon: Hát, ha te mondod, hogy a kártyák csinálják...
De nézted már másik táppal?
Nem táp-ciripelés végett, hanem mert esetleg kevés A-t kaptak azok a VGA-k. Tény, hogy többeknél előfordul ciripelős probléma, de akinél cserélték, még egy sem kapott megint rosszat. Azzal nem akarok előhozakodni, hogy nálam számos VGA közül egy sem csinálta, mert e téren lehettem szerencsés is (mondjuk 3db 4870-em meg cserés lett).
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ritka nagy gáz.
Nem táp-ciripelés végett, hanem mert esetleg kevés A-t kaptak azok a VGA-k. Tény, hogy többeknél előfordul ciripelős probléma, de akinél cserélték, még egy sem kapott megint rosszat. Azzal nem akarok előhozakodni, hogy nálam számos VGA közül egy sem csinálta, mert e téren lehettem szerencsés is (mondjuk 3db 4870-em meg cserés lett).