- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nippon
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Banyek már nem tudom, csak jó tápjaim voltak de mindig volt ciripelés. A mostani Corsiar sem hinném, hogy szar, de valami mégis csinálja. A kártyát leteszteltem egy másik gépben, de sajnos abban is ugyanaz a HX520-as Corsair van, mint az enyémben. Persze ott is van ciripelés, más kártyával is. Ezen kívül csak egy mezei 400as FSP-m van otthon, az valszeg karcsú lenne a teszthez.
Az alaplap ciripelhet? -
Robi BALBOA
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Persze úgy lenne az igazi, ha a gamét úgy írnák, hogy a mai közép kategórián is elfutna szépen, és mondjuk egy HD5850/5870 es konfiggal szerelt gépen pedig nem kellene kompromiszumokat kötni(esetleg AA terén csak)
A heaven dx11-ben a lépxső normál embereknek van, de dx10-ben már gondoltak a mozgássérültekre is

A ciripelést én akkor vettem észre vga kariknál, ha a kari sokat zabált, és szeritem a 12v-os ág tekercse ciripel a tápban, általában gyengébb kariknál nem szokta csinálni, de vannak kivételek!
Mondjuk nekem most nincsen ciripelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő