- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Azért az AMD tudja, hogy 300 ezerért senki sem vinné a kártyáit.
Ettől függetlenül látható, hogy rájöttek ők képviselik a csúcsot, így elkérik a pénzt a technikáért. Az elmúlt egy hónapban ki lett elemezve mennyire viszik a különböző árszinteken a terméket. Nos eléggé, így minden gyártó visszarakja az árat az eredeti MSRP-re, mert ezzel az árcédulával is nagyon fogják vinni. Nyilván az AMD nem máltai szeretetszolgálat. Ha 300 dollárért is eladja mindet, akkor miért adnák 250-270 dolláros sávban. Nyilván jobb lenne a helyzet ha lenne elég GTX 285, de az még jobban hiánycikk, így a vásárló csak a HD 5850-et tudja választani. Ezen egyébként nem hiszem, hogy most lehetne változtatni, remélni kell, hogy a Fermi-vel minden rendben halad és februárra-márciusra már itt lesz elegendő mennyiségben, meg persze jó árazással. 
-
katt777
félisten
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Azt én is megfigyeltem, hogy amikor anno még 4870-vásárlás előtt érdeklődtem nV-s topicokban, ATI-sként, ATI-s eredményeket belinkelgetve, hogy tájékozódjam, teljesen normálisan bánt velem mindenki (itt még azért is leszóltak, hogy mit keresek erre egy HD48xx kártyával, amikor összehasonlító eredményeket kértem), míg több ATI topicban is akadtak páran, akik egy-egy arra tévedő nV-st elküldtek az anyjába (OK, emléxem, 1X tényleg jött egy idióta pár teszteredménnyel, aki egyfolytában harsogta az nV himnuszt, de azért nem kell általánosítani). Vannak, akik utálják az ATI-t, vannak, akik utálják az nV-t (szerintem egyik sem reális, mert mindkét cégnek akadnak hiányosságai és szemétségei is), fölösleges emiatt idegeskedni, és neked sem kéne általánosítani az ATI-sok körében.

Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.
Ettől függetlenül látható, hogy rájöttek ők képviselik a csúcsot, így elkérik a pénzt a technikáért. Az elmúlt egy hónapban ki lett elemezve mennyire viszik a különböző árszinteken a terméket. Nos eléggé, így minden gyártó visszarakja az árat az eredeti MSRP-re, mert ezzel az árcédulával is nagyon fogják vinni. Nyilván az AMD nem máltai szeretetszolgálat. Ha 300 dollárért is eladja mindet, akkor miért adnák 250-270 dolláros sávban. Nyilván jobb lenne a helyzet ha lenne elég GTX 285, de az még jobban hiánycikk, így a vásárló csak a HD 5850-et tudja választani. Ezen egyébként nem hiszem, hogy most lehetne változtatni, remélni kell, hogy a Fermi-vel minden rendben halad és februárra-márciusra már itt lesz elegendő mennyiségben, meg persze jó árazással.