Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

válasz Papa18 #29234 üzenetére

Lévén volt GTX480am (TFII és Lightning is), tudom, mire képes. Maradjunk annyiban, hogy ha nem elszállt igényekkel szembesül, mai napig kompromisszummentes játékra alkalmas FullHDban..ugyanis ez a szó felbontást jelöl, nem minőségi szintet..ha neked kell a csilliószoros AA (miközben nekem 32"on is elég a 2Xes), fizesd meg az árát. Egyébként ha procioldalon erősítenél picit, javulnának a minFPS értékeid.
    A 7850et nem kell félteni, tuninggal (az enyém 860 helyett 1240et bírt, 24/7re 1200at, röpke 40% OC) elpicsázza a 480at, főleg a friss 12.11b4 driver óta.
    Akinek nem elég ez a tempó, annak zsebbe kell nyúlni, HD7950/GTX670+..

• HSM

félisten

válasz Papa18 #29234 üzenetére

Metroban ha lekapcsolod az ADOF-ot, ami amúgy is egy illúzióromboló idióta effekt, és AAA-s élsimítást raksz be, máris szépen szalad 5850-en is FullHD-ban DX11 maxon. Összesen tán 2-3 jelent van az egész játékban, amikor nagyon rövid időre beesik 15fps környékére, de amúgy stabilan megvan a 25+, ami abban a játékban bőven játszható, élvezhető, a grafika meg gyönyörű...

Szerk.: Igaz, én "OC" 5850-en játszottam, ez volt az egyetlen játék eddig, amivel játszottam és ahol érezhetően jobban ment, ha felhúztam 850/1150-re, ez bő 15% tuning, ami simán megvan alapfeszen.

A 60FPS, ha elvárás, hogy folyamatosan meglegyen maxon, az sajnos sokszor csúcskártyáktól is komoly elvárás, sokszor a maxból is ehhez CF/SLI-kell. Szvsz nem reális elvárás ez egy jelenleg ~30 000Ft értékű kártyától. :D

Új hozzászólás Aktív témák