- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Papa18 #29234 üzenetére
Lévén volt GTX480am (TFII és Lightning is), tudom, mire képes. Maradjunk annyiban, hogy ha nem elszállt igényekkel szembesül, mai napig kompromisszummentes játékra alkalmas FullHDban..ugyanis ez a szó felbontást jelöl, nem minőségi szintet..ha neked kell a csilliószoros AA (miközben nekem 32"on is elég a 2Xes), fizesd meg az árát. Egyébként ha procioldalon erősítenél picit, javulnának a minFPS értékeid.
A 7850et nem kell félteni, tuninggal (az enyém 860 helyett 1240et bírt, 24/7re 1200at, röpke 40% OC) elpicsázza a 480at, főleg a friss 12.11b4 driver óta.
Akinek nem elég ez a tempó, annak zsebbe kell nyúlni, HD7950/GTX670+.. -
HSM
félisten
válasz
Papa18 #29234 üzenetére
Metroban ha lekapcsolod az ADOF-ot, ami amúgy is egy illúzióromboló idióta effekt, és AAA-s élsimítást raksz be, máris szépen szalad 5850-en is FullHD-ban DX11 maxon. Összesen tán 2-3 jelent van az egész játékban, amikor nagyon rövid időre beesik 15fps környékére, de amúgy stabilan megvan a 25+, ami abban a játékban bőven játszható, élvezhető, a grafika meg gyönyörű...
Szerk.: Igaz, én "OC" 5850-en játszottam, ez volt az egyetlen játék eddig, amivel játszottam és ahol érezhetően jobban ment, ha felhúztam 850/1150-re, ez bő 15% tuning, ami simán megvan alapfeszen.
A 60FPS, ha elvárás, hogy folyamatosan meglegyen maxon, az sajnos sokszor csúcskártyáktól is komoly elvárás, sokszor a maxból is ehhez CF/SLI-kell. Szvsz nem reális elvárás ez egy jelenleg ~30 000Ft értékű kártyától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest