Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa18
tag
Igaz nem elvárás, de akkor nem kell írni, hogy elég a fullhd-hez, mert csak visszavett grafikával elég.
Az a 25 fps meg szerintem elég kevés, az már bőven nem folyamatos.
Az meg hogy illúzióromboló, szerintem nem így van, lényeg a lényeg aaa-val és adof nélkül nincs maxon a játék, mert az élsimítás zabálja legjobban a gépet. És ha minden maxon van, 5850-en jó ha megvan 10 fps. Bár van akinek még azis játszható. Egyik ismerősöm mindig mondja hogy nála milyen jól megy minden maxon, aztán mikor átmegyek hozzá, szemmel láthatóan kb 20-25 fps van mindenhol, de neki még azis folyamatos, igaz hogy nekem kifolyik a szemem, de neki jó. És a grafika sincs közel se maxon, a high beállítás élsimítás nélkül neki már maxot jelent. Mint hogy egy metrot sem lehet pl egy 4890-en sem maxon tolni, vagy egy gtx295-ön, mert nem is tudják a dx11-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android játékok topikja
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- SSD kibeszélő
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest