- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- 3D nyomtatás
- HP EliteBook / ZBook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
jó a Sapphire mert ár/értéke jó
semmi bajom nincs velük, előző két kareszom tőlük volt és semmi bajuk nem volt, jó áron adtak minőséget
ugyanakkor ez az Asus is teljesen jó
elvileg drágább, de én olcsón jutottam hozzá, elvileg van hozzá ilyen Asusos progi amivel jól lehet tunningolni(még nem próbáltam, majd talán a crysis3-nál elkél), full HD-ban eddig jól vitt mindent maxon, fantasztikusa hűtője igen halk, 40-45 fokon tartja a kareszt alapon, tehát minőséggel nincs itt se gond
szerintem tökmind1, ami számít az az ár és a hűtő csak ebben látok lényegi eltérést, egyébként ugyanaz szerintem, felesleges hűségesnek lenni
mondjuk amit utálok ebben az Asusban hogy mi a fenének adna ilyen batár dobozt
, a Sapphireben pont az tetszett hogy kicsi dobozt adnak, kidobni nem fogom a dobozt mert eladásnál számíthat, de mi a fenének ilyen drabális dobozt

Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

elvileg drágább, de én olcsón jutottam hozzá, elvileg van hozzá ilyen Asusos progi amivel jól lehet tunningolni(még nem próbáltam, majd talán a crysis3-nál elkél), full HD-ban eddig jól vitt mindent maxon, fantasztikus
, a Sapphireben pont az tetszett hogy kicsi dobozt adnak, kidobni nem fogom a dobozt mert eladásnál számíthat, de mi a fenének ilyen drabális dobozt