Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
- Intel találgatós topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Áh, mióta átnevezték Visionnek és megváltoztatták a felületet, nem boldogulok.
Egy évig nVidiám volt. Profilállítási módot nem látok az Afterburnerben, erről beszélek. Pedig végignéztem minden fülön. De végülis mindegy: a Giga cuccával működik, fasza ez így is. Nem hiszem, hogy lenne értelme a feszemelésnek, egyrészt macerás beletúrni a biosba, másrészt a ramok már 1125-ön is szemetelnek, így hiába emelem a GPU órajelét. Így megvan a 15% tuning, elég az.. Antituning a kártya, ez van. Nem hinném, hogy a tápom lenne kevés, a 460 simán ment, mint a mérgezett egér, pedig fogyasztásban elvileg rosszabb.
Száni: hallod, ez nagyon furcsa. Neked is két ventis Giga OC van akkor elvileg. Namármost, nálam automatikus a ventiszabályzás, és egyáltalán nincs hangja a kártyának. Onnan tudom, hogy amikor nem ment a 2d profil, 59%-on forgott a venti, most 46%-on. Kipróbáltam a Giga programjában, ott manuálisan is lehet állítani. 100%-on nagyon hangos, de hál'istennek sosem kellett. Akkor az enyém buherált, vagy a tiéd szériahibás?
P.S. A rohadt Crysis megint kicseszett velem. Igaz, hogy max grafika és 4x élsimítás, de a kikötős pályánál azért mocskosul be tud lassulni. A benchmark nem ér semmit. 50-et mértem vele, az a játék végére jó ha megvan 20...
Mértem 18 fps-t is, és percekig tartott, nem csak egy swappelésig. Ellenben az agyonbírált Crysis 2 dx11 Ultra+Textúrák tökéletesen fut a monitorom natív, 1440*900-as felbontásában. Tudom, hogy elrontották, és hogy nem hatékony a motor, de még mindig jobban fut, mint a 4 éves előd. Igaz, rondább is, ha engem kérdeztek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest