Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz HSM #22880 üzenetére

Áh, mióta átnevezték Visionnek és megváltoztatták a felületet, nem boldogulok. :D Egy évig nVidiám volt. Profilállítási módot nem látok az Afterburnerben, erről beszélek. Pedig végignéztem minden fülön. De végülis mindegy: a Giga cuccával működik, fasza ez így is. Nem hiszem, hogy lenne értelme a feszemelésnek, egyrészt macerás beletúrni a biosba, másrészt a ramok már 1125-ön is szemetelnek, így hiába emelem a GPU órajelét. Így megvan a 15% tuning, elég az.. Antituning a kártya, ez van. Nem hinném, hogy a tápom lenne kevés, a 460 simán ment, mint a mérgezett egér, pedig fogyasztásban elvileg rosszabb.

Száni: hallod, ez nagyon furcsa. Neked is két ventis Giga OC van akkor elvileg. Namármost, nálam automatikus a ventiszabályzás, és egyáltalán nincs hangja a kártyának. Onnan tudom, hogy amikor nem ment a 2d profil, 59%-on forgott a venti, most 46%-on. Kipróbáltam a Giga programjában, ott manuálisan is lehet állítani. 100%-on nagyon hangos, de hál'istennek sosem kellett. Akkor az enyém buherált, vagy a tiéd szériahibás?

P.S. A rohadt Crysis megint kicseszett velem. Igaz, hogy max grafika és 4x élsimítás, de a kikötős pályánál azért mocskosul be tud lassulni. A benchmark nem ér semmit. 50-et mértem vele, az a játék végére jó ha megvan 20... :W Mértem 18 fps-t is, és percekig tartott, nem csak egy swappelésig. Ellenben az agyonbírált Crysis 2 dx11 Ultra+Textúrák tökéletesen fut a monitorom natív, 1440*900-as felbontásában. Tudom, hogy elrontották, és hogy nem hatékony a motor, de még mindig jobban fut, mint a 4 éves előd. Igaz, rondább is, ha engem kérdeztek. :P

Új hozzászólás Aktív témák