Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos ez így igaz de nemcsak Toxic, Vapor-X karikra érvényes hanem úgy általában az összes ATi karira! a legelső kártyák egy adott szérián mindég brutálisan jól mennek tuningba! És azis igaz hogy tuningba a Referencia nyákos karik mennek a legjobban lehet akármilyen 60.fázisú 2.kiló rezet tartalmazó PCB, akkor is a referencia kártyák mennek a legjobban!
itt van a 5770.esem! (valószínű PH legjobb 5770.ese)

Legelső szériából vettem 2009.November elején! Valami brutálisan megy alapfeszen 1020.MHz a GPU
itt a tesztnél 1,175.öt kapott! -
devast
addikt
Érdekes eszmefuttatás.
Szerintem: ez az xtreme verzió egyszerűen raktársöprés... annyi van nekik mint a szemét, és már senki nem vette... Nem szortírozták ezeket a gpu-kat sehogy, csak tolták ki, hogy fogyjon már el... addig lesz kapható a piacon, amíg van nekik. Tudtommal már nem gyártják a gpu-t, szóval ha elfogy akkor elfogyott, és kész. A többi verziót (vapor-x stb) is már csak raktárról szállítják szerintem, a kártya gyártást már abbahagyták.
Mindez persze szigorúan az én véleményem. Ez a logikus magyarázata ennek a lépésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX EAGLE 3090 24G OC GDDR6X 384bit (GV-N3090EAGLE OC-24GD)
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- NVIDIA GEFORCE RTX 3080 FOUNDERS EDITION
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

itt a tesztnél 1,175.öt kapott!