Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Köszi ez végre részletesen ki tér eggyes problémákra.Amúgy az fps nekem sem ment 30alá ami jónak tűnik,de sajnos vannak olyan problémák a játékban ami elég idegesítő.Megyek a kocsival és elkezd rángatin a játék mintha lagólna vagy mi a csuda erre a szak kifejezés.Többször észre vettem,hogy mikor fordulok beszaggat mint az atom utána megy tovább normálisan.A karimon 2gb memória csücsül a többit meg a profilomba látni fogod.A lagolásos hiba a Stalkernél is volt,de az SSD megoldotta nagyjából mivel 1-2pillanat van még benne mikor be belagolgat.Sajnos a GTA 4 enginje eléggé gép igényes mivel a fizikát amit valljuk be tényleg jól sikerültek a proci számolja,és sajnos itt a különbség mivel ugyan azt a korlátot amit ki maxoltak boxon nem fogja vinni annyira a pc procija mint ahogyan kéne.Persze tele tömték minden jóval a játékot amit fentebb is le írtam,és kéri is rendesen utána a vramot,de ha proci limitbe ütközik az ember nem tud mit csinálni mivel konzolra készítették az engint és a proci soha sem fogja azt a teljesítményt szolgálni mint a boxokon talán majd egyszer.Ha minél jobban ki maxolom akkor annál messzebb látok el,és az emberek is többen lesznek ezzel a fizika és az MI is meg fog nőni ezért még rá tesz egy lapáttal.A Quad és a Core i 7 minimál fps-e között sok különbség van vagy proci húzás esetében ezt lehet e csökkenteni mivel ahhoz sajnos nincs viszonyítási alapom
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest