- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
Hát nem tudom...én x2 4200+8600GT konfiggal is játszottam mindhárom résszel, egyik sem akadt....különben nem játszottam volna végig az első 2 részt, ráadásul a Shadow of Chernobylt mind a 7 lehetséges befejezéssel...Bár a CS bugos volt, és azzal voltak érdekességek a régi gépen, de most már egyáltalán nincs semmi gond...
és nincs SSD-m 
kasa85: lehet, hogy nálad laggol, sőt, ha azt mondod, akkor biztos, de nálam nem...nem tudom, miért nem, vagy nálad például miért

Nálam egy játék akad, a GTA IV

-
Robi BALBOA
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
Nálam úgy van, hogy ha gép bekapcsolása után először indítom el akkor az első 5-10mp alatt tényleg akad vagy 2-3-szor(jó nagyot) aztán semmi, akármelyik pályát töltöm be, vagy ha kilépek a gaméból és vissza már akkor sem csinálja, csak ha először lépek be akkor, ez miatt tuti nem veszek ssd-t, pedig én is sasolgattam ilyen 80-120gb-os cumókat, de hát nagyon drágák, inkább veszek még egy samu f1-et, az is gyors lenne raid0-ban és legalább lenne 2tb helyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sweet.tv - internetes TV
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Jövedelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Shure Podcast mikrofon
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és nincs SSD-m