Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Daffni2 #13654 üzenetére
Ez az 5ötödik Sapphire kártyám eddig mind hibátlan csak máshol duruzsolnak már nem nálam. Illetve nem egy kinyúlt de nem azért mert Sapphire hanem mert a felhasználó hülye (volt
).
Ha sok hibás Sapphire-rol hallasz az azért lehet mert nagyon sokan vásárolnak Sapph kártyát pontosan mert az egyik legpatinásabb ATi-s cég.
Szóval saját tapasztalat alapján: nem hülyültem meg hogy márkát váltsak.
A Gigabyte első 5850 ref sorozatában volt több hibás a legtöbben ventihibára panaszkodtak, kattogott meg ilyesmik. Egy időnek el kellett telnie mire nálam lekerült a feketelistáról, és most már nyugodtan ajánlom bárkinek.
Egyébként az alaplapjaival nekem sosem volt gondom. Most is az van. Viszont egyszer megszívtam egy Asus-al úgyhogy ki lehet fogni mindenhonnan rosszat.(#13664) lsc: A PcPartner a mami.
Egyébként ezt én is nemrég tudtam meg hogy a Zotac meg a Sapphire tesók.
(#13655) AstraCDX: Azért érdemes lett volna megnézni egy másik gépben mielőtt elszaladtál vele hogy garanciáztasd.
-
CptMisi
őstag
válasz
Daffni2 #13654 üzenetére
Sapphire az egyik legjobb gyártó, több a hibás Gigabyte...csak szólok....
Ez HD4xxx, GTX 2xx...igaz, a gigabyte gyárt nV-t is...De az Asus is készít nV kátyákat, mégis 2%....Mellesleg a Gigabyte-ot az AM3 alaplapjai miatt én nagyon megutáltam(sokan mások is), egyszerűen az, hogy olyan ram van a hivatalos támogatási listában, ami gyárilag 1333 Cl9, de 1,9volttal 1066 cl9ben sem stabil, az gáz
lsc: BIOS-t, meg azt, hogy tegye át a másik sloba (így megoldva, ha rosszul volt /kosz volt benne)
Ilyet mondani, hogy a sapphire rosszabb, mint a gigabyte, pont ebben a topikban inkább nem kéne...A gigának volt egy rakás hibás 5850...ugyebár a nem egyszer szóba került venti problémákra gondolok
na meg azért a Sapphire olyan kártyákat is adott ki, mint a 4850X2, Toxic, Vapor-x.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest