Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Androidos fejegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Olvastam föntebb a hozzászólásaidat, és annyit tennék hozzá, hogy ha van egy stabil, tuti géped, akkor azt ne cseréld le.
Én egy Q6600-ast nyúzok már lassan három éve most egy P45-ös lapban 2x2GB DDR2-800 memóval meg egy Sapphire 5850-el.
És nemrég platformváltáson gondolkodtam vagy i7, vagy X6 irányában. De mivel nagy költség lett volna, ezért nem tudtam meglépni, de utólag nem bánom, mert tesztelgettem egy kicsit.Az alap 2.4GHz-en és egy kis voltemelős 3.4Ghz-en is teszteltem a konfigomat játékokkal.
Crysis Warhead(DX10), STALKER COP(DX11), BattleField BC2(DX11), COD MW2(DX9).
Mindenhol a legmagasabb grafikai beállításokat használtam, kivéve az élsímítást, azt ugyanis minden játéknál 2x-re állítottam be.
CCC-ben nem piszkáltam semmit!
1920x1080-ban teszteltem.És a különbségek egyedül a COD-nál jöttek ki, ott 77 körüliről 88-ra nőtt az fps, a többi játéknál nem volt mérhető különbség az fraps szerint. Nem beépített bencsmárkokat használtam, hanem a lementett állásokat töltöttem be, és ott figyeltem az fps-t.
Tehát a legkisebb négymagost sem éri meg kicserélni nagyobbra, de még nagyon tuningolni sem kell, mert FullHD-ban max grafikával az 5850 a "leggyengébb láncszem".
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Robi BALBOA: Ja hogy az az összpontszám
nem szóltam. 19e pont a GPU score. Nincs mese kevesebbet kell játszanom és többet aludni

-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Rengeteget néztem a kiszemelt áldozatokat ( nem csak alaplap témában ) és arra kellett rájönnöm, hogy sajnos a saját tapasztalat az igazi. Sajnos van egy két játék, ami nem egy tömeg kedvenc, így ez is nehezíti a dolgom....
Az a kis evga ne halt volna meg Karácsonyi ajándék képpen, akkor lehet most én is csak arról irnék, hogy milyen frankón megy a rendszerem az 5870-nel.Köszönöm a jó kívánságod, remélem bejön a dolog!

Én is bízom benne hogy a catalyst is jó irányba fordult és végre látványos lesz a javulás a problémával küszködő felhasználóknak is!

Szép eredmény!!!

Már rajta vagyok én is az ati vonalon, csak a gtx-em nem kell mostanság senkinek

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
nem szóltam. 19e pont a GPU score. Nincs mese kevesebbet kell játszanom és többet aludni