Hirdetés

Aktív témák

• guest

veterán

Nekem is ASUS A7A266 -os alaplapom van , ALI MAGIK chipsettel , 1,4 GHz-es Athlon TB-del fűtve , ASUS Probe fut a rendszeren.
    Veszettül melegszik a gép , pedig már 3 venti hűti : 1 gép előlapján alul beszív , 1 hátul és felül kinyom miközben 1 Coolink 111-es a procit direktben pasztázva hűti.

Ennek ellenére kb. 10-15 perc alatt lefagy , sípolni kezd , kikapcs. Próbáltam már ASUS Probe letörlését is nekem nem segített.
    A hőmérsékletet direktben még nem mértem a procin , de a Probe szerint 65-68 fok körül mozog , úgy hogy oldallapot levettem és egy asztali ventillátorral nyomatom rá még a hideg levegőt !!!

Scandisk nem fut le , Defrag nem fut le , ha együtt futnak más-más particíókon , akkor 5 perc alatt fagyi van.

Ezek mit jelentenek ???
    1. proci hiba ?
    2. alaplap hiba ?
    3. más ?

Javaslatok ? Kérlek segítsetek , ha tudtok !!!Előre is köszönök minden infót + véleményt !

Garanciális a gép , 2001. szeptemberében vettem a FEFO-nál : egyébként korrektek , nem ajánlották az AMD-t , szerintük problémás , én ragaszkodtam hozzá ; azóta vagy 10-szer bennt voltam , megnézték , náluk állítólag nem jelentkezett a hibajelenség a 3D MARK 2001 futtatása alatt 24 órás próbaüzem mellett.

Aktív témák