Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamepad
- Házimozi belépő szinten
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftpmuki
csendes tag
Helló!
Van egy kis probléma az ismerősöm gépével! A-Open alaplap, amd athlon xp 2500+, 256mb ddr, ati 9200 128mb vidkari, 40gb hdd, 300 wattos Codegen táp. A baj ott kezdődik, hogy a gépben eredetileg 2500+ os barton magos proci van, de a bios ezt csak 1900+ nak ismerte fel. Amikor beléptem a biosba és láttam, hogy a szorzó 133-mon van, felraktam először 143-ra így beindult a gép, de amikor 150-re raktam, akkor amikor újra indította a gépet a biosból, már nem indult be a gép!!!(((( Amikor megnyomom a power gombot (kikapcsolt állapotban), bekapcsol a gép és egyből el kezd hosszan sípolni, kicsi szünet után folytatja. A 2 cd-rom meghajtó dolgozik, a ventik mennek, de kép az nincs. 1.Lehet, hogy valamit totál elrontottam? 2. Mi romolhatott el esetleg? 3. Meg lehet-e csinálni és ha igen akkor hogyan, akár szervízesen? Ja igen és a bios nem jön be !!!
4. Hogyan lehet resetelni a BIOS beállításait?
Előre is köszi a beállításokat!
FTPMUKI
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elden Ring
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 7
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest