Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csokifalo

senior tag

Én is megnéztem egy rakás tesztet y.t meg olvastam is a procikról ( nem csak ezekről ), és arra jutottam, hogy abban a spec. helyzetben mint amiben én használom a játékokat ( 4K 120 fps max az oled tv miatt ) gyakorlatilag mindegy a cpu, ott a vga ami a lényeg. Na jó nyilván nem túl praktikus egy 4790K-s cpu annyira mint legalább egy 10. gen, viszont ha nézem hogy nálam a COD MW3 mondjuk 4K ultrán felzabálja a 4070 TIS-t úgy hogy a 10.900K az 26% meg 30%-on fut,néha felugrik 60-70%-ra max, és folyamatos 100%-os görbe van a vga-nak, akkor én ha most veszek egy űberhűha procit, mire megyek vele?? Persze azt is megértem hogy az emberek 99%-a aki játszik, annak nem az a lényege mint nekem, hogy a feleségemmel esténként ha a gyerek alszik tudjon COD-ozni, viszont a konzol minőség meg rotty hiába seriesx, ezért tolom pc-n...mellette ilyet vettem elő hogy 2016 DOOM, meg régi Wolfensteinek annak meg megint mindegy. A következő amitől "félnem" kell az az új COD lesz októberben. Szerintem nekem praktikusabb majd egy 5070-5080 mint egy új setup. Most lehetne azt nézni hogy vszleg az 5070 teljesítményéhez kevés lesz egy 10900K, viszont ha fps limit lesz rajta 120-ra, akkor nem biztos. Jóóóó akkor meg minek az 5070? Hát azért hogy ultrán vagy extrémbe tartható legyen a 120 fps, mert azért most is egy két dolgot finomítanom kellett pl deepfield, mert nem mindig volt meg a 120 le le esett 105-re, és nem a cpu miatt

Új hozzászólás Aktív témák