- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
Ahogy mondtam, van más is az életemben, tavaly fejeződött be az építkezés, 170M ment el rá, amellett veterán autózok, és most kilátásban van egy flipper közel 2M-ért ( a 4-ik amit így is nehéz volt lenyelni a családnak, meg főleg majd cipelni
) szóval most van egy elméleti keret amit egy éven belül gépre akarok költeni, és ebből nagy szelet inkább egy 5070 vagy 5080 majd, mint egy proci, ami 4K-ban pörög majd 30%-on...de köszi a tanácsot. Amúgy elhiszem hogy valakinek a gép a minden, és abba önti bele a zsét, és nem szólom meg érte, nekem is a 42 éves trabantom több mint 3M-ban van, normális gondolatú ember körbe röhög hogy ennyit költöttem bele, de mindenkinek más ugye, nekem a gép nem első helyen van főleg miután kb napi 2-3 óra amit játszok rajta max, azt is este a feleségemmel only COD, így beérem "kevesebbel" bár sokan örülnének annak a "sz@r" 7800x3d-nek is gyanítom
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- E-roller topik
- Gitáros topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Steam Deck
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- PS Plus előfizetések
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest