Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
válasz
JHONNY 79 #7927 üzenetére
Tudom, nem egy procit tettem már ki és be.
Azt a fület, mindig bekattintom a bekattintandó helyre.Azért kérdezem, mert félek, hogyha amikor megveszem a TX3-at és berakom, nehogy a régi hűtő kivételénél rongálódjanak a CPU lábai. Eddigi kivéteknél nem károsodott.
Lehet, hogy azért jön ki a cooler-rel együtt, mert túl sok pasztát tettem rá és vakuum keletkezik a proci és hűtője között? (ez érdekes lenne, mert nagyon kevés pasztát használtam)
-
válasz
JHONNY 79 #6995 üzenetére
Szerintem Magad is kipróbálhatod majd. Mert ha 1333/cl7-es ramot veszel nagyon pechesnek kell lenned, hogy az ne vigye az 1600-at cl8-as időzítéssel. Másrészt nem biztos, hogy nagyon sokat jelentene Neked a memória magas órajele. Én úgy tapasztaltam, hogy még az időzítés sem annyira fontos, inkább mennyiség legyen bőven, amennyi kell.
Ez persze nem igaz everestre, és egyéb mérő programokra, de játékok alatt nekem ez a személyes tapasztalatom.
A proci órajele legyen elegendő az adott vga meghajtásához, és inkább legyen mellé 4 giga "lassu" ram, mint 2 giga szélvész gyors.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpársportok
- Hobby elektronika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest