Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz norbert1998 #14197 üzenetére

Nah, aszongyahogy... Vannak az emberek, akik imádnak mindent kategorizálni. Bill is ilyen téma, mint a monitor, h ami nem IPS fríszink 24 bit az szar és kész.
    Egeres topikot is ajánlom, két verzió van: íbéjről ezer éve nem gyártott, gyanúsan kamu daarabok, vagy vmi fapad akármi, amin még egy vissza gomb sincs. Csak nem mindenki HC gémer, meg van, akinek a kényelem fontosobb, mint a K/D rate, mert pl. nem csak játszik a gépen.

Membrános vagy ollós billbe is van gémer (ami NKRO vagy valamennyi, de nem RGB-t jelenti, mint amivel mostanság társítják). Nem fogja addig bírni, mint a mecha, de lehet nem is annyi az ára. És van azoból jó. Gigabyte volt (nem jut eszembe melyik), nagyon gémer, szép narancs fény. Gombok jók voltak sokáig, pár egyéb baja volt, ezen volt pl. a taccsos hangerő állító, ami kuka. Kb. 4 évesen éreztem, h nem az igazi, elkelt olcsón.

Másik billentyűzetem a SS apex raw volt. Nem mecha, de a gombokon ez nem érződött, a világítás gyönyörű volt, fehér, amitől féltem, de nem volt zavaró, kellemes. Mondjuk ez is egyéni, nekem piros (inkább narancs) vagy fehér OK, a zöld/kék zavar. Másnál meg fordíítva, vagy akármi. Világítás nekem kell, szeretem. LEgtöbb billen homogén, ez már nem akkora feladat szvsz, enyémen is szép.

SteelSeries Apex 150, ezt ajánlom, a leírás alapján:
    "Csepálló Az Apex 150 egy belső membránlemezzel van felszerelve, amely megvédi, és kiszorítja a vizet a belső elektronika káros hatásaitól. 2 vízelvezető üreg mozgatja a folyadékot a kiömlési pontból a billentyűzeten kívülre. "
    Ha most kellene vennem, akkor ez lenne sztem, német kiosztás, ott minden gomb a helyén, csak az ékezetesekre kell matrica...

Ezt is nézd meg, olcsó, jónak tűnik, mégha nem is az "igazi" mecha gombokkal van szerelve. mondjuk a gyári feliratozás nem tetszik, ez meg miféle gáz bebtűtípus? :U
    Amúgy ez is olyan, h páran érzik/tudják, másnak meg annyi, h nem 20, hanem csak 10 évig lesz jó...

• Beretvás

veterán

válasz norbert1998 #14197 üzenetére

Ez a mondat alapján azzal sem vagy tisztában mi a különbség a mecha és a membrános között, "De ez nem sima membrános, hanem ollós".. innentől nincs kedvem magyarázni..:D Olvass bele a Billentyűzetesbe, de annyit megsúgok , hogy a legolcsóbb mecha is kettéhugyozza a membránosakat mind élettartamban mind kényelemben. a háttér világítás meg szubjektív.

Azért külföldről már hallottál ugye? :D

Mindenkinek szíve joga eldönteni mi tetszik neki. Elfogadom ,hogy igénytelenségednek ;] elég az az egypálcás fos, csak ne akarj meggyőzni róla , hogy jó..:D

Amúgy meg én is mindég bele voltam szerelmesedve a lapos billentyűzetekbe, de mikor megvettem az első kínai mechát meglepődtem nem kicsit. Soha többet nem kellene lapos vacak ahol nem érezni a billentyűk közepét. :N

Új hozzászólás Aktív témák