- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jajaja.. Kegyetlen..
Part 2 !!!!!!!!!!!!!!!
Na ha már itten vagy.. Mivel kényes vagy a grafikára.
Szerinted? Őszintén szólva, nekem maxra tolva jobban tetszik, hiába kicsit hiányosabb, mert bizonyos helyen előjönnek a részletek..
-
Habugi
addikt
válasz
hackeeeee #4697 üzenetére
Azon én is besírtam, az megvan hogy még a falon lévő "óra" (lol) is PCMasterRacees lett a háttérben?!
Készvan teljesen, szeretem az ilyen 50postból egybe belerejtett kincseket..
A SF féle KEN Theme is nagy találat a legvégére!!!
Utoljára SNES-en játszottam.., van a topicban olyan aki még nem is élt akkor.. -
stratova
veterán
Jó reggelt! Ha valaki nem követné a találgatós topikot, a Ryzen ES-t (8/16, 3,15/3,3/3,5 GHz 95 W) tesztelő Canard PC ezt írta bináris formában az újságuk utolsó oldalán: ZenOC@Air=5.0GHz
Ennél rosszabb ne legyen a végleges se. :] -
Televan74
nagyúr
Jó reggelt!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Még ~13 óráig akciós a Horizon 3.
SG-ből ~10k-ért bezsákolható 50$ Giftcard-dal!
Mondjuk magyar Store-ból is ~12k.
-
stratova
veterán
válasz
stratova #4673 üzenetére
Egyébként ne csak a PC-t vedd alapul, pláne itt a porthegyek közepette. PC-n jó lenne megtartani a felhasználó szabadságát, hogy dönthessen arról miről mond le ha szükséges, de pl ott a PS4 vagy XBO, ahol maga a 8 magos Jaguar architektúrás CPU egy komoly korlát, ha itt nem trükköznének, diavetítés vagy puszta lenne egy nagyobb városrész. Igen van DoF és zavaró, de ez van, pont ahogy a VRAM limit miatt alacsonyabb felbontásúak a textúrák ugyanennél a címnél.
Ahogy a PC-n egy i5 tudna letérdelni GTA V-ben magas látótávnál, úgy itt egy alacsonyabb szintű részletesség pillanatok alatt kifilézné a 8 tökmagot.
Ahogy a konzolos Dying Light LoD szintje is alacsonyabb, mint ami egyáltalán PC-n beállítható. De valószínűleg ugyanez igaz a GTA V-re. -
stratova
veterán
Oké hozok egy egyszerű példát (áá.. hogy lehet ezt így lehozni, tudom hogy tudod hogyan működik a látás, de zavaró lenne nem?).
Engem jobban zavar, ahogy látom a LoD állapotok közötti váltakozást, még a szög egyszerű NFS5-ben is, mint egy enyhe DoF.
Újabb címek között nem tudom minek van nagyobb látótávolsága a Dying Lightnál, szerintem ott bántó, amikor egy épületen belül változik az ablakok részletessége 50%-os látótávnál, 75% már kb oké. És ez azért frankón zabálja az erőforrást. -
Habugi
addikt
válasz
stratova #4664 üzenetére
Agyérgörcsöt akkor kapunk amikor valaki elkezdi elmagyarázni a 33éves szubrutinoknak az emberi látást..
Marhára nem szükséges rossz, kell a francnak egészen addig amíg folyamatosan túltolják. Kb annyira szükséges rossz mint a MotionBlur, azt is valami állat úgy találta ki hogy előtte begombázott & leitta magát, ugyan annyira hiányzott előtte mindenkinek mint a DoF..
(#4666) CJ4567:
Láttam hát..
-
ViZion
félisten
-
CJ4567
nagyúr
És a Syndicates linkemet láttad-e? Na azok után imádni fogod a DOF-ot.
ENB-eknél meg első dolgom hogy DOF off, mivel a gépem nem szereti(Bár az ENB-et se magában, de az meg mellékes és megoldható) mivel abból indulnak ki hogy mindenkinek atomerőműve van, és idegesítő, utána meg már normálisan néz ki.
-
stratova
veterán
Igazából, lehet ha pont úgy oldanák meg ezt mint ahogy kend szeme működik Prof. Ön agyérgörcsöt kapna, mert fókuszváltáskor (közeli -> távoli fókusz) a hozzá közeli rész lenne homályos. Mivel nyilván nem lát egyszerre közelre és távolra is élesen.
A DoF a játékokban egy "szükséges rossz" a LoD átmeneteinek álcázására.
-
Habugi
addikt
válasz
Apucy01 #4655 üzenetére
+1 a szájasOrrú kollégának, amennyiben újra előjön.
(#4659) CJ4567:
Az első GTA V-ös példa/DoF
még viselhető lenne(nem, nem az, aki így lát távolba az qrva gyorsan menjen szemészhez, ha csak tetszik akkor pedig súlyos ízlésficam korrekcióra..) csak egy ordas állatság az egész onnantól hogy előtted van a scope..A másodikon nem tudom mi a szép, nincs olyan messze az a várfal és szögben sem elég nagy a difi ahhoz hogy egy akváriumon kéne átnézni hozzá.
Az utolsó az igazi no comment, ez tuti valami ENB hányadék Skyrimhoz, amit nexuson biztos Skyrim RealLife modnak neveznek..
-
CJ4567
nagyúr
Személy szerint cutscenekben még jól is tud kinézni, vagy játékmenetben ha nem hátráltat.
Pl GTA5-ben normális a DOF, célzáskor jelenik meg és látod amit látnod kell. És gyorsan fókuszál szerencsére, a lassú DOF még idegesítőbb mint a túl erős.
Pl cutscenekben ha jól van megoldva nagyon szép tud lenni. Nem tudom hogy a játékban így néz-e ki, de példának jó. (valószínűleg igen)
Végre megvan Habugi kedvence.
-
ViZion
félisten
Trollgyurira várunk, már szinte játszunk is... de neeeeem. Biztos vmeik kocsmában vagy topikban emberkedik helyette.
-
CJ4567
nagyúr
És ráadásként gyengébb telefonokon nagyon szépen fut a játék ennek köszönhetően
Kár hogy kevés játékban van értelmes DOF megvalósítva.
Ez a cikk mindent elmond. Motion Blur és a DOF amit még eltűrök, de csak ha jól van alkalmazva.
Lehetne normális élsimítás anélkül hogy az FPS-ed lezabálja, FXAA, SMAA jó úton halad, de használhatnák DOF helyett igazán.
-
Apucy01
őstag
Üdv Pokolfajzatok!!!
ki hogy van erre felé??
OSH és Her Ormány.. hozzátok lenne egy nagy kérdésem.
az a vackalódása a monitoromnak lehet valami féle bug? mert amióta Ormány uram irta vala hogy csináljak neki gyári visszát , nem akarom el üvölteni de nyoma sincs a hibának!!
OSH te amúgy is nagy tudor vagyol lehet ezeken a cuccokon szoftver fisitést végezni ha igen hogyan?
-
Beretvás
veterán
Reggeltet naploposok....
Látom kiscicc nagyon sumákok vagtok ti..
-
stratova
veterán
-
Televan74
nagyúr
-
ViZion
félisten
Heroes of the Storm, aki akarja lapozzon.
braxis holdout soundtrack [link] a teljes zene [link]Nekem nagyon Firefly-ra hajaz [link] stílusában.
Jah, imádtam a sorozatot, kicsit béna volt itt-ott, de nagyszerű volt a szöveg, jó alapok, jó színészek. törölték sajna.Troll Nagykamu Gyuri meg nem is jön játszani, kitoltam a nexust is, vettem egy valagnyi hőst... ennyi? Visual upgrade-ok vannak, aszt kész? AI ellen adept/veteran megy, emberek ellen még suta vagyok és lassú kicsit, mondjuk variálok is örökké, vagy 10 féle hőssel játszom. Gyuri gyere, kellesz má' mint napos csibének az infra lámpa.
Fentebb írtam, h vegyetek fel! Nem érek én rá ilyesmire! Gyere és taníccsááá
Nem lesz pofázás, csak cset. Meg játék. ennyi. -
V!ck
senior tag
*ponról rendeltem, 88.600-ért asszem, ott volt a legolcsóbb. Viszont a legerősebb modellt. Ezen kívül van a sima GTR és az RS is, de az RS ha jól tudom referencia nyákos és gyengébb a hűtése is, eggyel kevesebb a heatpipe (állítólag), az ugrált 80-84k között. A GTR és GTR BE az most is 94k, ahogy nézem
Vélemény? Az eddigi legminőségibb kártyám, nagyon masszív, nagyon megy, halk, tuningban baromi jó, 1400-on stabil alapfeszen, 1430-on már csak épphogy, viszont kis plusz fesszel elmegy 1475-ig
A RAM simán bírja 2250-en, bár szerintem ezt mindegyik tudja. Nem tudok rá egy rosszat sem mondani, nincs semmilyen anomália, mondjuk az R9 380-nal sem volt, illetve egyik kártyámmal sem. Nem volt DDU, simán betoltam a kártyát, feldobtam az új drivert és kész. Kétmegjelenítős használat mellette magasban ragadt RAM órajelről olvasok sokaknál, nálam ilyen gond nincs, 300/300-on kavar asztalon. (Bár az R9 380-nál sem volt ilyen gondom.)
Játékok? Kicsit le vagyok maradva, egyelőre DOOM-ozok, minden maxon (nightmare textures, FXAA-val) van és bő 100fps, sehol egy röccenés, akadás. Dying light-ba csak belenéztem, stabil 60 fps vsync-kel, anélkül 75-80 körül teper ha jól emlékszem. Firestrike-ban megléptem a 15k graphics score-t, ha esetleg ez számít
Assetto Corsával szoktam rendszeresen játszani, főleg a Nordschleifén, 20 AI-val, minden ultrán, 70-80 fps megvan
Hirtelen ennyi ami eszembe jutott. -
ViZion
félisten
Nah, akkor 480-at vettél? Vélemény? hol, mennyié'? Mert mindenhol drágult, ahogy néztem. 82k XFX lett majd' 85k, de volt az 80 is... erre megdrágítják, mire majdnem rábeszéltek. Eladom a hangkarit, veszek egy 470@4GB-ot amúgy, az olyan köztes megoldás, ha nem is világmegváltó.
-
V!ck
senior tag
Hellllllló mindenki!
Elsősorban boldogságos ünnepeket így utólag, mostanában még olvasgatni sem tudtam feljönni, van párezer olvasatlan hsz ami vár rám zusammen
Másodsorban ég a belem a rengeteg mákos bejglitől, egy hete azon élek
Harmadsorban: Fájó búcsút intettem az R9 380-nak és vettem egyGTX 1060XFX RX 480 8GB GTR Black Edition-t
Oké, nem csúcskategória, de nagyon meggyőző a teljesítménye... és masszív, halk, egy rossz dolgot sem tudok előhozni.Van esetleg valami, amiről lemaradtam az elmúlt mondjuk 2 hónapban? Bármi zaftos?
Habugi tartja még a min. 1HAB hosszúságú hsz-eket? -
Habugi
addikt
válasz
Beretvás #4628 üzenetére
Igen van ez az urban legend, miszerint ha mindkét kijelző "hasonló" és/vagy mindkét kijelző azonos típusú csatin van, értsd HDMI/HDMI vagy DP/DP akkor visszaveszi de élesben még sosem próbáltam ki, többeknél pedig nem működik. Szerintem felejtő de ha van időd/kábeled akkor próbálgasd végig, átalakítóval nem tudod becsapni az biztos.
-
Habugi
addikt
válasz
Beretvás #4623 üzenetére
Nincs hozzá shemmi köze a csatlakozási felületnek, ez így normális emberemlékezet óta.
Anno (~3éve) volt egy olyan bug, hogy 300Mhz-es Idle vRam órajel mellett crasheltek a böngészők & egyéb érdekességek, un. "flickering".., sokan úgy játszották ezt ki, hogy a VGA pl DVI bemenetét meghaxolták adott pin-eken, hogy a kártya azt higgye két kijelző van rádugva és fixen 1500Mhz-en (280X/~topic) menjen..
-
Beretvás
veterán
akkor én is kérek segitséget, vagy infot..
miért van az, hogy ha két monitort használok akkor a vga memoria fullon megy "2000" ha kihuzom egyiket akkor leesik 300 ra idleben.. olvasgatok utána de hiányos az angolom és nem tudom van e megoldás.
a dell monitor dvi-d/dp aszem, a másik meg dvi-d/ hdmi. van ennek köze hozzá?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Apucy01
őstag
Sziasztok!
kellene egy kis segitség aki megteheti segitsen már legyen kedves!
Az ETS2 höz próbálom ezt promods 2.15 levadászni már a mod oldalára is regeletem de az istennek nem tudom leszedni...
aki tud segitsen legyen szives köszönöm!!
-
Habugi
addikt
Mi ez a vircsaft?
-
ViZion
félisten
válasz
Lacielvtárs #4608 üzenetére
ehhh... szőkék
-
myckey
veterán
Fenébe!
Mi a nyavalyát kezdjek a PH -val ?
Dobálja itt nekem, hogy a szerver biztonsági tanúsítványa lejárt....aztán most nem győzök kattintgatni, ha valamit be szeretnék hozni.
Az idő beállítását ne mondjátok, az teljesen rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest