Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
Azoktól kérdezném akik értenek hozzá,egy valamit nem értek, most tesztelnék egy faca kis 6750XT-t 1000mv-on mit tud+MPT..
NA DE... a TS stress teszt stabil akár 20 loop is...de a game 2 perc és kivág...no most vagy könnyítetek valamit a TS-n vagy driver szarakodik....
Szerintetek,régen nem úgy volt ha a TS stabil akkor minden az...
-
MM
őstag
Sziasztok, a mostani BIOS-okat vissza lehet írni pl. egy 6900 XT esetén a kártyára?
Pl. XFX-en DUAL BIOS nem a silent / OC opció, hanem primary / backup, tehát ez alapján kellen, hogy legyen rá lehetőség.
A MorPowerTool esetében a Red Bios editornál csak kisebb kártáykat látok a felsorolásban.
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Már nem is emlékszem igazán, hogy hány év után - talán 7-8(?) - jöttem vissza a zöldektől ide, a pirosakhoz. Akkor még Catalyst volt a meghajtó neve is...
Egy használt, de garis XFX RX 6600-nal léptem be a klubba, GTX 1050 Ti-t nyugdíjaztam. Azt kell mondjam, eddig meg vagyok elégedve, csupán az átállással kínlódtam egy sort...
Apropó, van itt olyan, aki esetleg sikeresen regisztrálta a VGA-ját plusz garanciáért a gyártói honlapon? Anno a tápommal nem volt gondom.
Vigi
-
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy RTX 2060-al létezik a masinám, viszont van rá sansz, hogy a nyáron, vagy nyár végén csere lészen egy másik, felsőbb kategóriás kártyára. Következőnek mit ajánlotok akár mindkét oldalról? Én egy RX 6700 XT-t néztem ki, ASUS Dual-ban. 1080p(későbbiekben akár 1440p) high-ultra beállítások. Driverekkel minden rendben mostanság? Nincs probléma vele? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
ScomComputer #16794 üzenetére
Meg fogom nézni alaposabban, ígérem
De itt most nem a magyarítás a problémám, hanem konkrétan a szinkron színészek hangja. Minden magyar szinkronnal ugyanaz a gond az utóbbi 25 évben; nem természetes, az előadó többnyire nincs benne a sztoriban, viszont affektál, ami nem oldja meg a helyzetet. Helyrerakása egyrészt szinkronrendezői feladat lenne (de ilyen már rég nincs), másrészt sajna színészi skill.
Na de mindez nagyon off. -
ScomComputer
veterán
válasz
RetepNyaraB #16793 üzenetére
Szerintem nagyon jó lett,..de én elfogult vagyok resi-vel...mivel az összes magyarításban részt vettem..meg máséban is..
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
ScomComputer #16792 üzenetére
Bocs de a tyúb link alapján pont n+1 szappanopera. Elképesztő mennyire nem tudnak természetesen beszélni a színészek...
-
ScomComputer
veterán
Feltétlenül próbáljátok ki magyar szinkronnal...hatalmas minőség !!!!
Elkészült a Resident Evil 2 szinkronja ! -
MedweSajt
tag
Üdv urak,
érdeklödnék a követekző kártyával volt/van-e valakinek negativ tapasztalata ?
XFX Speedster QICK 319 Radeon RX 6700 XT
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Én amikor megvettem a Red devil 6900xt-m
akkor egy evga 850 gq tápom volt és borzasztó hangos volt a cw illetve játék alatt csinált olyan hogy fogta magát és kilépett a játékból ! Aztán kérdeztem itt a srácokat ajánlottak egy seasonic focus gx 1000w gold tápot . Azóta semmi probléma nincs vele és még a cw-t is alig hallani . Szóval számít a táp.
-
R3laX
addikt
válasz
-FreaK- #16781 üzenetére
Ilyen a frostbite motorja. Be kell minden mapot cache-elnie rendesen. Driver lepucolásnál, vagy a játék beállításainak + cache-ének törlésekor csinálja. Nálam utolsó patch után vacakolt megint. Nem tudsz mást, csak futtatod addig amíg rendesen betölti és legközelebb már nem csinálja.
Ha viszont sosem hagyja abba, akkor mehet Adrenalinban egy Árnyékoló gyorsítótár + dokuból a game beállításainak törlése. Majd megint egy kis akadozós kapirgálás és abbahagyja, ugye ilyenkor újra be kell töltenie megint mindent. Legutóbb engem is felqrt
, de a patch törölhette.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Sontir Fel #16783 üzenetére
Ez folyamatos volt sajna. Lehet az oc/uv beállítások voltak rosszak, mert most néztem hogy vissza állította defaultra a beállításokat. Lehet nem jól csináltam valamit.
-
-FreaK-
veterán
BF2042 nagyon akadozik valamiért, ilyen ~10mp-kent leesik nagyon az fps. Nem tudom hogy hol lehet a gond (előző vga-val nem csinálta), throttling-hat a kártya esetleg? Hotspot 95-ig melegszik, a többi ilyen 70-81c-ig megy fel hwsw szerint. Hogy tudnám debuggolni?
-
steewcv65
őstag
válasz
ScomComputer #16779 üzenetére
Vannak adatok, képek ez csak jó lehet nem
?
-
MM
őstag
Sziasztok, bepróbálkoztam egy "sima" 6900 XT Red Devillel, egyelőre bejött.
A csend érdekében eddig is Silent módban használtam a 3070 TUF-ot, abban a reményben szereztem be ezt, hogy ez is csöndben lesz.
Úgy tűnik, működik a dolog. Jumper Silent módban, elvileg ez 270W, de a GPU-Z és a HWInfo is csak 255W-ot ír PL-re. Ezért +5% adtam neki, 1,175V helyett 1,080V, RAM 2100.
Máshoz nem nyúltam, ezt is Afterburner-el állítottam, mert ha driverben nyúlok hozzá, valamiért kilövi a silent venti profilt, és egyelőr enincs kedvem sajátot kreálni, mert a nekem a gyári Silent mód tökéletes.
TimeSpy alatt a ventilátor így 1100 RPM fölé nem megy, órajelben pedig 2300 Mhz alá nem.
Játékok alatt ennél sokkal hűvösebb, 1000-1050 RPM ventilátor fordulat mellett a HotSpot 80 fok körül van.
-
BeZol
őstag
válasz
Rabbitf_24 #16775 üzenetére
-
BeZol
őstag
válasz
ScomComputer #16771 üzenetére
Lehet, de 1400-1500 Graphics Score akkor is hiányzik, mert 21.900-22.100 között tudnak gyárilag
-
BeZol
őstag
válasz
Rabbitf_24 #16762 üzenetére
Milyen AsRock OC Formula ez, hogy csak 282W-ot evett?
Fordulatszámot sokallom, nálam 1729rpm-ig ment 324W fogyival, nálad pedig 2448ig, viszont cserébe az alacsony fogyasztás miatt is szépek nálad a hőfokok.
Gondolom Silent Bios-on voltál (de akkor nem értem a fordulatszámot), mert 335W-ot ehet gyárilag és 22ezres Graphics Score-t alkot mellé, lásd itt: [link]
Itt pedig a legjobb Time Spy mérésem az AsRock OC Formula-val: [link]
(még mindig magyar TOP 1)
-
ScomComputer
veterán
válasz
Kolbi_30 #16767 üzenetére
Az,,f@sza,akkor ott valami nem kerek...beszélj a pasztázós csapattal amit írtam,hátha megoldható...de szerintem 100%...
Vagy szétszeded magad és megnézed,más megoldás nincs !
Mondjuk, ez is érdekes:" ahol vettem ezt normalisnak minositik.."mert volt már itt másnak is hasonló,és megoldották,kicserélték devidnek többször is...melyik bóót ez ? -
Kolbi_30
őstag
válasz
ScomComputer #16766 üzenetére
Ez UV val ennyi. Es nincs tuning mert nem kell
-
ScomComputer
veterán
válasz
Kolbi_30 #16764 üzenetére
Az UV-t próbáltad már azzal javul e valamit...van itt egy ilyen vga, Propetyára írj rá,nála milyenek a hőfokok...
Most hogy kijött a 6950XT is megkerestek már magas HS hőfok miatt játék alatt 90-100 is előfordul,UV-vel tudtuk faragni belőle 10-15 fokot játékok alatt,ezek nitro + 6950XT-k voltak és a netes teszteket elnézve sajnos ezeknél ennyi a hs....
Vagy van az aprón egy csapat akik átpasztázás padozással foglalkoznak, próbálj velük beszélni...lehet meg tudják oldani neked garvesztés nélkül is.. -
Eagle16
addikt
válasz
Kolbi_30 #16764 üzenetére
De van ebből valami hátrányod? Lassabb a vga, visszaveszi az órajeleket? Nálam a régi 5700-ason 93 fokos volt a hotspot, volt amikor közelebb volt a 100-hoz is szerintem, soha semmi baj nem volt belőle. A sima GPU hőmérséklet 75 fok körül volt, max. 77-78.
Ötletnek esetleg az undervolting-ot mondanám. -
Kolbi_30
őstag
Sracok! Le a kalappal a Power Color supportjaval. Kb 6 honapja egyoldalu levelezest folytatunk egymassal..
Az alany 6800XT Red devil. A Hot spot atlag 30 fokkal van a masik homerseklettol magasabban..( ertsd gpu 72 fok akkor a hot spot 100-103.. esetenkent 90 teteje) ahol vettem ezt normalisnak minositik..
A gyarto meg nem reagal semmit..Ugye opcio a szetszedes ujrapasztazas esetleg csavarok utanhuzasa..vagy siman valahol nincs erintkezes..
Valakinek ktlete? -
b3Ro
senior tag
Akit érdekel, csináltam egy rövid videót. 6 játék, SAM on vs SAM off Linux -on, RX 6700 XT-vel, 1440p-n.
Átlagban 6-8%-al több FPS van bekapcsolva. -
Macka
veterán
válasz
ScomComputer #16759 üzenetére
Múlt héten a Borderlands 3 volt ingyé.
-
ScomComputer
veterán
Akinek kell vigye,még ingyé van...
BioShock Collection is out for grabs, FarCry 4 next month ON EPIC ! -
Toxy
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Sapphire Radeon RX 6700 XT Nitro+ videókártyám.
Az elmúlt időszakban sajnos azt csinálja a windows, hogy eldobja a drivert. (kb hetente egyszer).
S ekkor a driver újratelepítése segít.Ez történt ma reggel is, s most délután tenném újra a drivert, s lefut telepítés majd restart, s az eredmény sajnos ugyanaz, hogy nincs driver.
Több régebbit is próbáltam, mindhiába, ugyanaz az eredmény most :(
Mi lehet a gond? Lehet hogy vga kezdi megadni magát?
Gép többi eleme:
Lap: MSI MAG B550 Tomahawk
Ram: 32GB (4x8) G.Skill Agesa 3000mhz
Cpu: Ryzen 9 5900xWindos 11 64bit az oprendszer.
Köszi.
-
válasz
ScomComputer #16750 üzenetére
Veszel is már végre vagy csak irogatsz?
-
MEGAL0D0N
csendes tag
válasz
És vissza is álltak sajna...
-
steewcv65
őstag
válasz
ScomComputer #16754 üzenetére
Amugy vettem ott mar tobb dolgot is ami aron volt
-
steewcv65
őstag
válasz
ScomComputer #16752 üzenetére
Én
-
ScomComputer
veterán
válasz
ADAM1337 #16751 üzenetére
Az alza 80K-t emelt a nitro 6750XT-re..304-ről 384-re mondjuk az is hüle aki ott veszi meg mikor a firstnél 279...
Mééég.. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Mai forint akció után majd visszamásznak sajnos :'(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Társasjáték topic
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest