- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig a 19.11.1-es driver a legstabilabb, ha blackscreen problémája van az embernek vagy van valami változás?
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos sokadjára is a dual monitor black screen problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. 5-6 hónapja van jelen a probléma, az idei driverek közül az egyikkel nem jelentkezett kb 1 hónapig azt hittem sikerült megszabadulni tőle, de sajnos visszatért a jelenség. Azóta feltettem a legújabbat ezzel megint viszonylag gyakori lett sajnos.
Játék közben soha, de munkaközben elmegy a kép jobb esetben pár másodpercre rosszabb esetben teljesen elszál a gép és újra kell indítani(alkalmanként csak az egyik monitor blackscreenel)
Az lenne a kérdés van már azóta megoldás erre, ill. melyik a legjobb driver ha ilyen problémája van az embernek?( az egyik tavalyi driver viszonylag jó volt de nem szűntette meg a problémát csak ritkább volt)
Köszi, ha esetleg valaki tud segíteni!
Egyre közelebb kerülökhozzá, hogy eladjam a kártyát sajnos
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg van tapasztalata az új drivernél még jelen van a dual monitoros blackscreen probléma? Esetleg érdemes a már lassan fél éves drivert lecserélni amivel viszonylag ritkán jelentkezik ez a probléma?
A ismert gondoknál eltünt a hardveres gyorsításos cucc de a hibajavításnál nem láttam, hogy meg csinálták volna.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Rekro
aktív tag
válasz Cyberboy42 #7429 üzenetére
Köszi a segítséget. Sajnos a programokban amiket használok nem tudom kikapcsolni a hardveres gyorsítást a web browserbe kikapcsoltam attól nem szűnt meg a gond. DDU-t lehet megpróbálom majd, de az eddigi tapasztalat sajnos az, hogy kb. a 3hónappal ezelötti driverrel jelenkezik a legritkábban a probléma(ráadásul sokszor csak az egyik monitor kapcsol ki és vissza is jön).
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Egy 5700xt Nitro+ kártyám van kettő monitort használok már írtam pár hónapja de azóta is sajnos folyamatosan fennáll a "monitor feketeképernyő" probléma. A probléma játék közben még soha nem jelentkezett pedig elég sokat játszok.(4-5 hónap alatt egyszer se ment el a kép játék alatt.)
Munka közben jelentkezik amikor olyan programok futnak amik alig használják a vga-t. Valaki linkelte korábban az amd hivalos oldalán lévő known/fixed issues oldal és ott szerepel ez is. De az eddig driverekkel nem lett még kijavítva sőt a legtöbbel gyakoribb lett a jelenség.
Van amikor csak az egyik monitort kapcsolja ki és 1-2 sec után visszajön van hogy mind a kettőt de szintén visszajön a jel, de van amikor kikapcsol a két monitor futnak a dolgok a háttérbe(zene megy pl.) de csak resettel lehet visszahozni a gépet.Amd oldalán a hadveres gyorsítást kikapcsolását javasolják ideglenes megoldásnak, de a chrome-on kívül a többi szoftverben nem lehet kikapcsolni.
Esetleg valami ötlet, hogy mit lehetne csinálni?(valaki akinek esetleg volt ilyen blackscreen-es probléma de sikerült megoldania) Mert ettől függetlenül szuper a kártya, de már fél éve várok egy javításra amit az AMD nem tud megcsinálni.
köszi
-
Rekro
aktív tag
Én is gondoltam erre, de nem egy egyedi problémáról van szó 4-5hónapja jelen van AMD semmit nem tudott csinálni vele azóta. És tényleg nem arról van szó, hogy a PUBG shutterrel egy mapon ez egy olyan gond ami miatt nem tudom rendesen használni a gépet.
@Bossp: Csak az automatikus feszültséghiányt kapcsoltam ki/be. De, ha a feszültséggel/clock-al lenne gond akkor inkább játék közben jönnének elő a hibák nem? Mert sokat játszok és ott még soha nem csinálta ezt mindig munka/browsing közben történik.
Amúgy alapból azért vettem meg 40k-val drágábban a Nitro+-t, hogy ne kelljen "mókolni" betegyem a kártyát a friss windows/driver-t alá és működjön rendesen.
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nekem továbbra is jelen van játék közbe még egyszer sem jött elő, de munka/netezés közben 1-2 naponta mindig előjön és a munka miatt nagyon zavaró. Ill. ez lehet 1-1 kártya specifikus problémája vagy, ha cserélik is dual monitornál ugyanúgy előfog jönni a probléma?
Elég sokat olvasgattam már júliusban írogattak erről a problémáról, az amd meg 3 hetente ad ki egy új drivert úgy, hogy megnyítom a tartalmat és azt láttni hogy "fallen order support", "pubg fix egy mappon" aztán 15 pont a known issue-ról amivel fél éve semmit nem csinálnak.
(azt már meg se érdemes említeni, hogy ezzel a driverrel meg fel-fel pörgeti random a hűtést és ezt szintén többen reportolták már amd fórumon...)A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezzel a black screen problémával lehet gariztatni a kártyát? Esetleg valaki próbálta már?
Köszi
-
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 5700XT Nitro+-om egy seasonic 650w táppal és néha-néha továbbra is előfordul az a hiba, hogy blackscreen lesz mind a kettő monitoron. Annyi változott, hogy az első hónapban vissza se jöttek csak, ha ki/be kapcsoltbam a monitor most meg pár mp múlva magától visszajön. 1-2 küldöldi fórumon olvastam ugyan ilyen hibáról, de megoldtást nem találtam.
Ami még érdekesség, hogy játék közben nekem soha nem jelentkezett még csak munka közben.Esetleg másnak is van innen hasonló próblémája? Van már erre valami megoldás?
Lehet ez hardveres gond szerintetek vagy szinte biztos szoftveres?Köszi
-
Rekro
aktív tag
válasz zsida.kornel #2914 üzenetére
Külön kell aktiválni a kettőt, egymástól független kódok. Ezért ha csak egyikről küldött mailt az alza nemtom meg lehet-e csinálni
-
Rekro
aktív tag
Helló!
Változatosság kedvéért megint egy kérdésem lenne. Feltettem a legújabb drivert és minimális használatnál azt csinálja a kártya, hogy 15-20 percentként pár másodpercre nagyon felpörgeti a hűtést(gyakorlatilag felmegy a hőmérséklet kicsit lehűti jól felpörgetve a ventiket) néma csend és 15p múlva megismétli ezt és ez így ebben a formában nagyon zavaró. Ez normális vagy valami beállítást elkúrt az új driver?
-
Rekro
aktív tag
Jó neked nálam seasonic focus plus 650w van és most azt csinálta, hogy a kettőből az egyik monitort kapcsolta ki a másik vigan ment. Aztán manuálisan kikapcsoltam amelyik nem ment és utána az is vígan ment tovább. Tudom, hogy nem ár függő a dolog de k.va bosszantó hogy egy 170ezres kártyánál ilyenen kell idegeskedni. És nem játék közbe csináltam eddig nálam hanem 0gpu igényes munka közben.
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Összeraktam egy configot egy Nitro+ 5700xt-vel. És már többször jelentkezett, egy olyan effekt(nem is játék hanem egyéb használat közben), hogy egyszerűen kikapcsolja a monitorokat és a gép simán megy tovább, de csak blackscreen van. 19.9.2 driver van fent(Radeon beállítások verziója2019.0910.1749.32088.)
Esetleg más találkozott ilyen problémával van ötlet, hogy mi okozhatja? Munkára is használom a gépet ezért nagyon bosszantó a dolog.
Köszi
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Sapphire Nitro+ vagy az MSI gaming X a jobb vétel, ha azonos áron vannak?
Mind a kettőről jó review-at láttam nem nagyon tudok dönteni. -
Rekro
aktív tag
Elméletben Ryzenekhez is járna, de azokhoz sincs. Azt látom, hogy kuponkódnak kellene járnia amit AMD oldalon regisztrálsz, ez kerül bármibe a viszonteladónak? Elég bosszantó, mert azért értékben ez a gamepass+1 választott game nem mindegy, hogy kapod vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Arról lehet tudni valamit, hogy a ritkább darabokból(msi gaming x esetleg nitro) mikor lesz rendes készlet kiskerekbe?
Köszi
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, hogy jelenleg melyik custom 5700xt-t érdemes megvenni. Olvasgattam teszteket a PC Red Devil-t dícsérik, de azt nem nagyon lehet kapni. Az XFX Thicc-ről is inkább jókat olvastam arról mik a vélemények/tapasztalatok?
Érdemes lehet várni, hogy több elérhető verzió legyen?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest