- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalacskepu #15655 üzenetére
Jaaaj, dehogy, értelek már!
Nem, nem akarom megvenni, sőt! Én azon csodálkozom, hogy 2019-ben jött ki az 5700 XT és már azért egy ideje nem kapni újonnan... Na most akkor ezek micsodák??? Hamisítvány? Az nem lehet, mert túl sok rá a pozitív vélemény. Nekem gyanús, hogy újrahasznosított chip lehet, de nem tudom, hogy ilyet tudnak-e csinálni?
Pusztán szakmai kíváncsiságból kérdeztem meg, mert nem tudom ezt a jelenséget hová tenni. És ráadásul nem egy ilyen márka van fent Amazonon, hanem több is! Nvidiából is akad 1xxx széria, ami vadiúj (-nak tűnik....).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Trollok komolyan
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged