- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Monitor hiba topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem egyik játékban se volt gondom, ilyet csak a ms flight simulatorban tapasztaltam eddig, de az is valószínűleg a dx11 miatt van, majd ha kijön a dx12 update, akkor ránézek megint.
rdr2-őt vulkannal vittem végig (ultra textúra, minden más high, illetve csúszkák maxon, meg minden on), így 60 alá nem igen esett le.
ac meg minden ultra, ott se volt drop.
fhd felbontásban játszottam mindkét játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest