- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizsi94
csendes tag
Sziasztok !
Csak hogy én is hozzászóljak, Március 6.-án adtam le az Alzába az Asus Rog Strix 5700 Xt-met a csavarcserére, kb 1 hónapot mondtak rá. Borzalmasan le volt már válva a hűtés, kézzel össze tudtam nyomni, 75 fokos volt a kari 50-60%-os ventikkel iszonyat hangosan, senkinek nem ajánlom azt a kártyát. Április 4.-én kaptam az értesítést hogy a jelenlegi helyzetre való tekintettel kicserélik, mivel nem tudtak vele kint foglalkozni a Cseheknél. Átvettem a kártyát, gyorsan összevetettem a szériaszámot, sajna csak a hibás szériás kártyából van nekik készleten, ezért gyorsan visszakértem a pénzt amit 3 napon belül meg is kaptam és vettem egy MSI Gaming X-et. Mit ne mondjak ég és föld a különbség, 65 fokos a kártya 30%-os ventikkel, iszonyat halk, van anyag a kártyában. Driverből én is mindig a legújabbat rakom fel, Szeptemberben volt utoljára BS gondom, azóta minden hibamentes.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest