- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizsi94
csendes tag
Sziasztok !
Csak hogy én is hozzászóljak, Március 6.-án adtam le az Alzába az Asus Rog Strix 5700 Xt-met a csavarcserére, kb 1 hónapot mondtak rá. Borzalmasan le volt már válva a hűtés, kézzel össze tudtam nyomni, 75 fokos volt a kari 50-60%-os ventikkel iszonyat hangosan, senkinek nem ajánlom azt a kártyát. Április 4.-én kaptam az értesítést hogy a jelenlegi helyzetre való tekintettel kicserélik, mivel nem tudtak vele kint foglalkozni a Cseheknél. Átvettem a kártyát, gyorsan összevetettem a szériaszámot, sajna csak a hibás szériás kártyából van nekik készleten, ezért gyorsan visszakértem a pénzt amit 3 napon belül meg is kaptam és vettem egy MSI Gaming X-et. Mit ne mondjak ég és föld a különbség, 65 fokos a kártya 30%-os ventikkel, iszonyat halk, van anyag a kártyában. Driverből én is mindig a legújabbat rakom fel, Szeptemberben volt utoljára BS gondom, azóta minden hibamentes.
-
krizsi94
csendes tag
Egyelőre nem láttam itt a csoportban, ha volt már akkor elnézést kérek.
ASUS ROG tulajok figyelem:
[link] -
krizsi94
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget!! Akkor mindenképp az XT-k között nézelődök, még jelentkezem!
-
krizsi94
csendes tag
Sziasztok!
Sajnálatos módon a múlt hét folyamán elromlott a 480am és szeretném megtalálni az utódját, ebben kérném a tanácsaitokat. A kártya egy Dell Alienware AW2518HF 240hz-es monitort fog meghajtani,leginkább pubg/csgo/doom/bfvjátékokkal, de ha épp beugrik egy új Single játék arra is ráugrok.
3 kártyát néztem ki:
- Sapphire Pulse RX 5700 (138.690 Ft)- Asus Rog Strix RX 5700 (164.690 Ft)
- Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT (164.790 Ft)
A kérdésem hogy az Asus megéri e a felárat,jobb e annyival a hűtése és hogy az XT változaton lévő hűtés kiszolgálja e a nagyobb erőt ?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest