- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
Előre is elnézést a kifakadásért, de már nagyon idegesít ez a driveres szenvedés.
Egy jó páran írtátok, hogy már nem nagyon vannak driveres gondok, már-már alig, így bátorkodtam feltenni a legújabb drivert...
Hát rohadt nagy hiba volt.
COD:MW-nél ugyan a képbefagyást nem láttam, de jött textúra glitch...
Tudom, szar játék, de a Fortnite használhatatlan lett. Olyan szinten akad, hogy az már borzalmas. A textúra bug amiről raktam képet korábban, eltűnt.
Chillel próbáltam belőni az FPS-t, Vsync-et próbálgattam mellé, de semmi...
DDU, majd ment vissza az előző, amiben még az FRTC is megvolt.
Na itt már sokkal jobb a helyzet, mint előtte, simább a játékmenet, nincs az furcsa laggos érzés, de most itt is akad össze vissza a játék.
Eddig a GPU mindig ilyen 95% környékén mozgott játék közben, menüben kevesebb, most meg volt, hogy leugrált 35-40%-ig is.
Nem tudom mi kínja van, órák óta tesztelgetek, de egyre idegesebb vagyok.
Most úgy érzem, hogy soha egyetlen jövőben érkező drivert se tudok majd feltenni, mert nincs benne FRTC? Magyarul mindig minden játék össze vissza fog működni?
Ha ez a valószínű, akkor el kell adni a kártyát, vagy nem tudom, de ez már rohadt frusztráló, hogy semmi nem megy normálisan.
Tudom user error..."Life before death, strength before weakness, journey before destination."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest