- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
válasz kismedve1982 #6549 üzenetére
Bakker, mire én is rájöttem, hogy ha monitorozok, akkor gyakrabban crashel. De most már én sem indítok el semmit és így egész jó.
Még linux alatt is összefosta magát a rendszer, ha pár percnél tovább próbálta az ember monitorozni a kártyát. Bár ezt a legutóbbi Manjaro frissítés megoldotta nálam.
Win 10 alatt meg a 20.1.1-es driverrel egész stabilnak tűnik, bár még nem játszottam vele sokat.
Illetve a 20.1.3-at próbálta már valaki? Kicsit ellentmondó ez a két sor:
Fixed Issues:
An intermittent black screen or loss of display may occur when performing parallel actions such as web browsing, gaming or watching video.
....Known Issues:
...
Some Radeon RX 5700 series graphics users may intermittently experience a black screen while gaming or on desktop. A potential temporary workaround is disabling hardware acceleration in applications running in the background such as web browsers or Discord.[ Szerkesztve ]
Per aspera ad astra!
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest