- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Picit nagyobb lesz a Honor MagicPad 3
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
válasz
GIORGIONE76 #12748 üzenetére
Ja nem, Gaming X hűtés 55%-on. Persze így már számomra nem elviselhető a hangja, de egy kis hwbotos szórakozáshoz meglestem hogy mit tud. Amúgy meg eladom és 2070 lesz helyette mert utóbbi időben rákaptam a streamelgetésre. Ahhoz meg sajnos nvidia nvenc-t nem éri utol az amd codec.
Gondolkodtam egyébként épített vízhűtésen, de sajnos nem éri nagyon meg nekem. Számomra az akkor jó ha valami brutál szép gépet akar az ember összerakni, viszont nekem úgy van elhelyezve ez a batár 750D hogy csak az elejét látom, de azt is csak akkor amikor bekapcsolom a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest