- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos tablet topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
donat_sz #3573 üzenetére
sztem kompromisszummentes full HD nem fog keveset fogyasztani.
Fiamnak 3 éve vettük a szgépét, Phenom II négymagosított 3,1GHz-es procival. Az mai napig gond nélkül viszi a játékokat, egy éve kapott egy 6870-es MSI Hawk videokártyát, jelenleg 12GB ram van a gépben 1333-as legolcsóbb 2X4 + 2X2 dualban. Ez így tényleg problémamentes, de sajnos sokat fogyaszt. Viszont tartós, és ha ma kellene összerakni, olcsó lenne. -
Gabor970
addikt
én is pont ezért vacilálok, hogy ha nem drágább,miért ne azt?
Néha napokig menni hagyom -torrent- a jelenlegi MSI Wind U100-am (atom270) kijelző kikapcs 7W. Nem nagyon szeretnék meglepetést a villanyszámlán később. Ok, tudom, hogy az A4-3300 nem fog 7W elmenni idle, de mennyi lehet, az annyi?csak procit árulsz, vagy lapot is?
-
Gabor970
addikt
válasz
atti_2010 #3453 üzenetére
ha nem megy az a játék, az sem igazán érdekelne. Nekem nem játékra kell elsősorban, hanem kis fogyasztásra, netezésre, online pókerre egy full HD monitoron. Ha játszani szeretnék, bemegyek a fiam szobájába, ott találok olyan gépet, ami nem ijed meg semmiféle játéktól sem.
Szal leginkább az érdekelne, hogy az A4-3300 proci a saját GPU-val, kb milyen teljesítményt ad a Brazos E-450-hez képest. És mindez mekkora túlfogyasztással jár a mindennapokban.
Vegyek Brazost, vagy mivel ugyanannyiból kijön, és nem fogyaszt sokkal többet (idle 10w plusz mondjuk) több hasznom lenne a Llianoval.Köszönöm!
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Kicsi, csendes, hűs, alacsony fogyasztású PC-t tervezek összerakni. Internetezni, online pókerezni kell. Ha esetleg nem lesz macerás, lehet hogy Full HD filmek egy 50"-es plazmára kiküldve. -ha macerás, akkor inkább veszek majd mediaplayert-
Játék egyetlen egy számíthat. Régi Battlefield2, semmi egyéb.
Nem tudok dönteni, hogy Brazos E-450, vagy Llano X4 3300.
Van esetleg valakinek mindkettővel tapasztalata? A Llano mennyire tud takarékos lenni? Minimális terhelés mellett mennyire esik le a teljesítményigénye? (torrent önmagában, de win7 alatt) Lehet alulfeszelni, biosban lassítani, vagy semmi szükség ilyesmire, intelligensen megoldja?Gigabyte GA-A75M-S2V alaplapot gondoltam, 2X2GB kingmax 1333-as ram, és A4-3300 proc.
Köszönöm a véleményeket, infókat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest