- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
MZperX75 #6758 üzenetére
Hát, az a kulcsmondat eddig kimaradt, hogy nem nagyon játszol. Erre elleszel a DDR3-as 6670-el, nem lesz gond. Nekem most egy A8-as 3870k-s proci hajt egy HD 7850-et, és észreveszem eléggé, hogy már nem 6670-el crossban megy a proci. Jó értelemben. Bár ekkora árkülönbségű megoldásnál már illik is észrevenni a dolgot
Bár akkor nekem is ddr3-as 6670 volt mellette, mikor még előző kártyám volt. Hát, crysis 2 max editionnel játszottam rajta, viszont pl már a witcher átvezető videói is eléggé megakasztották olykor, amit nem annyira értettem, gondolom a dual graphics-ot nem kezeli túl jól a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest