- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- OLED TV topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
kjani18 #5968 üzenetére
Én ehhez annyit fűznék hozzá, hogy nálam ezzel a módszerrel nem kóser minden.Én nem is tudtam,hogy van ilyen útmutató(pedig most megnézve az én kiskönyvem van bizony).Nálam simán 6670-re van dugva közvetlen a kábel( Asrock a75m lap) és megy a dual minden szerint.
De próbaképpen megnéztem mivan ha onboard-ra van dugva és újra kellett húznom a drivert stb hogy egyáltalán képet adjon vele,utána pedig a következők fogadtak: Aida meghülyült(3ghz-es gpu órajel stb),net közbe zavaró vastag fekete csíkok tűntek fel néha néha,és használhatatlanná vált az Oc guru program ami ezek szerint az elsődleges hardvert észleli és állítja(ami jelen esetbe igp volt). Szóval nálam ez a megoldás nem hoz eredményt semmilyen téren.De reméltem hogy legalább fogyasztás terén jelent ez valamit,hát ott se,pontosan nulla eredménye volt.De azért jól elszórakoztam egy 30 percig most vele
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- EAFC 25
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged