- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem babráltam vele, mert fos ramokat vettem. 2db volt elmentve a könyvjelzők közé, és sietősen rendeltem. későn vettem észre, hogy a gyengébbiket választottam, és már a futárnál volt a gépem.
nálam az ahci hamar elszállt, talán 107mhz környékén nem talált sata eszközt. dsub-ot nem használtam, így arról nem tudok információt szolgáltatni.amúgy a cpu alapfeszen 3200on megy (így használom), és értelmes fesszel 3500 körül van a vége. az igp 775nél adja meg magát, hiába adok feszt a biosban. bevallom hősiesen nem tudom, hogy minek kellene feszt adni, de kipróbáltam egyesével és úgy is, hogy mindennek adtam feszt, de akkor is fagyott a skyrim. sc2 magasabb órajelen is elment feszemelés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest