Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #85163 üzenetére
Nekem is volt bajom az ADSL-el, mikor 16Mbitre emelték a falumban a 8-ról, akkor mindenkinek alig ment 4-el vagy annyival SE...
Kezdtem 1Mbitel első nap emelték 512-ről ...
Nekem is volt h re vezetékelték, de akkor földet kellett ásni rendesen... Mégse bírta, a 16Mbit, a 2Mbitet se bírta, de az a tőlterhelt DSALM hibája volt.A UPC meg behozta a szemközti oszlopról.
Athlon XP operett : Hogyne kedvelném! Ezek a CPU-k egy legók, akik szakértői kezekre vágynak és sokkal több van bennük mint hinné bárki is.
Nagyon remélem, hogy az áll leesős képek megfelelnek majd neked és persze igyekszem is. Rajta vagyok a témán, de mintha az istenek nem akarnákelőbb egy covid, majd egy Ukrán háború (van török és orosz is a nagy csapatban).
De előbb ha lehet a csapatomról tudnék valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest