Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz jokeph #76215 üzenetére

Igen, igazi megalomán feltűnő mindent bele cucc volt!
    Akkor a "magosítás" volt a jelszó mikor az a gép készült, hiszen egy CPU magról 4-re váltottam és 7300GTről (1gpu) HD3870X2-re. Az airbruusholt ház pedig mai nap a gépházam, mikor az a gép épült "pénz nem számít, csak nagyot szóljon" volt az elv, nyilván azért bizonyos fokon az ésszerűség megőrzése mellett. (a ház és a táp mai napig a főgépemben szolgál).

Aztán 3 évvel később mikor az X2-t eladtam, volt már javában egy HD4850-esem, ami legnagyobb megdöbbenésre kb ugyanazt hozta mint a HD3870X2 (mondjuk akkor még nem tudtam, csak sejettem, de CPU limitem is volt mint állat), csak sokkal hűvösebben, csendesebben, kevesebb fogyazstással.
    Akkoriban épp nagyon rosszul álltam anyagilag, eleinte senkinek se kellett az X2-es még áron alul sem, aztán egy haveromnak említettem, aki megörült, hogy ilyet keres mióta, és végül ő vette meg teljes áron plusz rakott mellé egy kis bónuszt is (egy koncertjegyet a kedvenc bandánkra, egy hatalmas nagy pizzát és egy szatyor, felvágott, szalűmi, konzervek ilyesmit). 1,5 évig volt nála, - és még most is meglenne - ha a családja nem adta volna el a gépét, míg az ország másik végén dolgozott pár hetet, mondván, hogy hozzácsapnak valamennyit és vesznek neki egy laptopot. Hát nem volt őszinte haver mosolya mikor megtudta, hogy a háta mögött a szülei/báttya eladták a gépét, benne az X2-essel amiről senkinek fogalma sem volt, hogy mekkora kuriózum. (mert hogy haver nem vitrinbe hanem használni vette amúgy :D )

Új hozzászólás Aktív témák